Můj kousek štěstí

Veronika Kopřivová: Jágr ji chce zpět?

Jágr ji chce zpět? Tak tohle bude ještě zajímavé... Když se provalilo, že se hokejista Jaromír Jágr (47) a internetová prodavačka oblečení Veronika Kopřivová rozešli a ona se začala chlubit novým milencem, zdálo se, že jsou karty jasně rozdány.

Jágr zůstal jen se svým hokejem a Veronika rozjela nekončící zábavu s modelem Miroslavem Dubovickým (27). Mnozí začali být v napjatém očekávání, kdy asi Veronika s novým objevem otěhotní a kdo bude další Jágrovou vyvolenou.

Jak se ale zdá, možná přijde nečekaný obrat. Kopřivová si začala po boku svého svalovce užívat život na plné obrátky. Vysedávání na zahrádkách, letní drinky, relax u moře i intimní chvilky v ložnici.

Nebylo pochyb o tom, že tuhle dvojici jen tak něco nerozdělí. Přesto ale může být najednou všechno jinak. Veronika totiž dost možná bude čelit tlaku ze strany hokejisty, který by s čerstvou láskou mohl pořádně zamávat.

Jágr si zjevně začíná uvědomovat, o co přišel a kde udělal chybu, a že on tolik lásky, kterou si Veronika užívá poslední měsíce, nedal ani za několik let společného soužití. Alespoň to jasně nasvědčují jeho slova.

Přítelkyni, kterou si nechal pláchnout, najednou vychvyluje do nebes, prý byla skvělá. "Až teď vidím, jaké jsem dělal chyby," Jágr jasně naznačil, že kdyby mohl vrátit čas, nejspíš by se zachoval jinak.

Žil jen hokejem, veškerý čas mu pohltil klub, který má nastarost. Na společné chvíle prostě nebyl čas. V plánu nebyla svatba ani děti. A tak Veronice tak došla trpělivost a Jágrovi utekla. Jenomže teď sportovec prožívá krušné prozření.

Vše je pro něho o to horší, že blondýnka nezapomíná vše dokumentovat na internetu, takže hokejista má každý její pohyb jako na talíři. Ta přehlídka milostných radovánek ho musí nepředstavitelně drásat na srdci.

Jak se ale říká, naděje umírá poslední. Možná chce Jágr o Veroniku ještě zabojovat. Kdyby krásku začal zahrnovat pozorností a péčí, jistě není vyloučeno, že by si dala říct. Jágr má v ruce velký tiumf. S neznámým mladičkým modelem, který bydlí v české bytovce, nikdy nebude mít takový blahobyt jako s hokejovým králem.

Uvidíme tedy, zda se nenechá zlákat! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden