Můj kousek štěstí

Veronika Kopřivová: Jágrovi by řekla ne?

Je to pravá bojovnice! Přítelkyně Jaromíra Jágra (45), Veronika Kopřivová (26), začala prohlašovat, že po svatbě vůbec netouží. „Dá se žít i bez papíru. Není pro mě důležitý,“ řáká najednou hrdinsky. Veronika zaujala čistě pragmatický postoj.

Prý je to jen samé papírování a úřady... „Měla jsem ve svém okolí pár lidí, kteří se brali, a když si představím, co s tím bylo spojeného stresu a povinností, tak po tom snad ani netoužím,“ nechala se slyšet „Vždyť ty ženské pak padaly vyčerpáním, místo toho aby si svůj velký den užily," dodala.

Otázkou však je, jestli se modelka jednoduše jen nesmířila s tím, že Jardovi se nechce do chomoutu.     Zatím jí totiž nic jiného ani nezbývá. Jágr stále žije hlavně hokejem a na partnerku není čas.

Veronika Kopřivová celé dny tráví sama. Společnost jí dělají jen kamarádky a se svým drahým se vidí možná tak při videohovorech přes internet. Takhle to funguje už dva roky a nic se nezměnilo. Všechny spekulace, že blondýnku sportovec požádal o ruku, vyšly na prázdno.

Jágr se do ženění stále nemá. Nechce se nám ale věřit, že ani v koutku duše stále tajně nedoufá a nesní o svém velkém dni D, který by sledoval celý svět. Dalo by se očekávat, že modelku to časem věčné čekání přestane bavit a raději okouzlí jiného boháče, který před ní konečně poklekne a navlékne jí zásnubní praten.

Veronika se ale evidentně nehodlá Jaromíra vzdát za žádnou cenu. Přesto je tu věc, která nejspíš o budoucnosti jejich vztahu jednou rozhodne...     Kopřivová vby si totiž moc přála miminko. "Mnohem víc než list papíru je pro mě rodina a děti," přiznává.

Zatím má ještě čas. V Jágrově diáři však podle všeho na potomka stále není místo. Jak se bude Veronika tvářit, když se ani po dalších letech nic nezmění?       .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden