Můj kousek štěstí

Veronika Kopřivová nemůže otěhotnět?

Miminko je v případě hokejisty Jaromíra Jágra (45) a jeho přítelkyně, modelky Veroniky Kopřivové (26) aktuálnější téma, než by kdo tušil! Ačkoli se Kopřivová někdy ráda rozpovídá, ohledně plánování společného potomka zatím vždy mlžila.

Přiznala, že děti by si v budoucnu přála, ale nic konkrétního neprozradila. Teď však kápla božskou její dobrá kamarádka blogerka Andula, se kterou je denně v kontaktu.     Podle ní se prý Veronika s Jaromírem dohodla, že začnou pracovat na miminku během tohoto roku.

Prý se modelka inspirovala právě svojí kamarádkou, která se už nějaký čas s partnerem o miminko pokouší. Jenomže zatím marně. A je přesvědčena, že bez úspěchu skončí i modelka. Proč? Na vině je prý antikoncepce! I Veronika, stejně jako její kamarádka své tělo několik let zatěžovala agresivními pilulkami proti otěhotnění a z lékařského hlediska může trvat další měsíce, než se tělo od hormonálních léků pročistí.

„Nemyslím si, že by příští rok otěhotněla. Také s tím bude mít asi problémy. Znám jí, tak vím, že její tělo na to asi také nebude připravené,“ je přesvědčená Veroničina kamarádka. Je tedy dost možné, že hvězdný páreček si na pozitivní těhotenský test bude muset počkat delší dobu, než je obvyklé.

V některých případech se totiž podle odborníků ženské tělo po vysazení antikoncepce zotavuje až dva roky. Není tedy vyloučeno, že se dříve než potomka, dočkáme všemi tolik očekávané svatby. "Jarda by se určitě oženit měl, věk už na to má," dodává Andula.

Otázkou ale je, jestli Veronika projde zatěžkávací zkouškou, kterou je pobyt v mrazivém Calgary, kde teď Jágr hostuje. „Měla to lepší na Floridě, teď je v Calgary v hrozné zimě," naznačuje její kamarádka, že Veronika na severu dost trpí.

Snad kvůli tomu od hokejisty neuteče. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden