Můj kousek štěstí

Veronika Kopřivová: Opustí Jágra kvůli konci kariéry?

Odkopnutý Jaromír Jágr (46) se z Floridy stěhuje do Čech. Unese takovou změnu jeho přítelkyně Veronika Kopřivová (26)?

Ve vztahu hokejisty Jaromíra Jágra a modelky Veroniky Kopřivové zavládla napjatá situace. O Jaromíra Jágra totiž už není ve světě zájem. Z NHL se tak musí nedobrovolně přesunout do první hokejové ligy a hrát v Kladně.

Což pro něho znamená stěhování ze slunné Floridy do Čech. A Veronika Kopřivová pochopitelně bude muset jít s ním. Otázkou však je, co to udělá s jejich láskou. Bude Jágr jako domácí hráč pro krásku ještě zajímavý?     Vždyť právě punc hvězdy žádané ve světě bývá často pro ženy tak přitažlivý.

Stárnoucí vysloužilý hokejista už pro ni možná nebude tak atraktivní. Navíc přijde i o svůj blahobyt v zámoří. Ze dne na den jí skončí snový život v zemi neomezených možností. Už si nezajde na mořskou pláž, kdykoli bude chtít a nebude se moci chlubit tím, že žije za oceánem.

Bude z ní zase ta obyčejná holka. V Čechách se do ní navíc mnozí jedovatě strefují. Čas od času totiž Kopřivová zaperlí na internetu s nějakým legračním výrokem, a tak se blondýnka stává mezi svými krajany terčem posměchu.

Ustojí to, že si na ni všichni budou ukazovat?     Nebude se chtít raději poohlédnout po nějakém boháčovi na Floridě, se kterým by mohla zakotvit v Americe natrvalo? Možné je všechno. Nejspíš je to ale méně pravděpodobná varianta.

Jágr je pořád dost bohatý ženich na to, aby se ho jen tak vzdala. Jeho jmění se prý odhaduje na osmdesát milionů dolarů, což je v přepočtu více než jedna a půl miliardy korun. To už je plus, kvůli kterému stojí za to, ledacos překousnout.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden