Můj kousek štěstí

Veronika Kopřivová: Otrávená a znuděná na hokeji

Tohle se stane, když partneři nesdílejí společné záliby a jsou každý úplně jiný: nudí se spolu. Hádejte, kdo je nejotrávenější fanynkou na kladenském zimním stadionu? Je to krásná štíhlá blondýna a jmenuje se Veronika Kopřivová.

Už se ani nenamáhá předstírat, že ji hokejové zápasy baví. Na tribuně se zpravidla tváří, jako by zápasila s těžkou depresí či z nudy obrůstala mechem a lišejníkem. Teď naposled si většinou buďto podpírala hlavu, nejspíš aby neusnula, anebo soustředěně zírala do mobilu.

To nebylo žádné fandění, blondýnka spíš připomínala zaměstnance, který v nenáviděné práci umírá nudou a prakticky neustále sleduje ručičky hodinek. Přitom její Jarda Jágr (47), velký hokejový bůh, na ledě zářil jako hvězda, jistě se předváděl i kvůli své vyvolené.

Že ta by ho ovšem sledovala s nadšením a jiskrou v oku, se říci rozhodně nedá. Jak to bude s těmi dvěma dál? Jarda jak známo potřebuje po boku vzornou partnerku, která ho bude podporovat. To, co blondýnka předvádí, nepřipomíná podporu, ale naprostý nezájem.

Měla by se velmi rychle vzpamatovat. Jinak přijde o Jardu i o jeho peněženku. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden