Můj kousek štěstí

Veronika Kopřivová: Předsevzetí? Pořádně se najíst

Takhle originální je málokdo. Do nového roku si většina lidí dává předsevzetí, která nikoho nepřekvapí: zhubnout, cvičit, naučit se španělsky, víc se věnovat rodině, najít si lepší práci.

Neexistuje snad člověk, který by si dával předsevzetí naruby, například začít kouřit anebo se přejídat. Pouze bývalá milenka hokejového boha Jaromíra Jágra (47), Veronika Kopřivová, se do nového roku rozhodla vykročit s plným břichem.

To je s podivem, protože někdejší tanečnici u tyče v současné době živí především fotografie, na nichž doporučuje nejrůznější zboží, v první řadě oděvy. Proto je nezbytné, aby byla jako proutek. Na dřívějších snímcích kráska působila spíše anorekticky, jenomže asketického života už má zřejmě po krk.

Je všeobecně známo, že vyrazila s přítelem, modelem Miroslavem Dubovickým (28), k jeho prarodičům, kde se podávala kachna s knedlíkem a zelím. Snědla tři knedlíky s tím, že se těší i na kynuté borůvkové, které dělá zas její babička A to není všechno.

Plný talíř zákusků spořádá též v běžný pracovní den. Až bude vážit sto kilo, v džínových šortkách ji už na fotografiích neuvidíme. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden