Moje sladké tajemství

Veronika Kopřivová: Přestává hokejista krásku bavit?

Vysloví se Jágr, nebo bude dál jen jeho módní doplněk?

Na jednu stranu by se mohlo zdát, že má ještě donedávna téměř neznámá Veronika Kopřivová (26), všechno po čem vždycky toužila. Úspěšný hokejista Jaromír Jágr (45) ji zahrnul bohatstvím, luxusem a takřka bezstarostným životem. Mladá modelka ale podle všeho čekala, že jí vztah s hokejovým bohem přinese mnohem víc.

Zásnuby jen na oko

Loni v závěru roku třeba rozpoutala hotové mediální šílenství, když sdílela na sociální síti fotky, kde se jí na prsteníčku blýskal podezřelý prsten. Náhoda? To asi sotva. Stalo se přesně to, co zřejmě měla Veronika v plánu – začalo se spekulovat, zda ji Jágr nepožádal o ruku. Chtěla snad tímto gestem naznačit partnerovi, že čeká až se vysloví? Ať už je pravda kdekoli, velkolepá svatba je podle všeho zatím v nedohlednu.

To jsem ale kočka! Ale budu i nevěsta?

Čekala velkou slávu

Veronika se podle některých lidí ze svého okolí cítí být celebritou, ovšem pro lidi ze showbyznysu je stále jen partnerkou slavného hokejisty, kterých měl už nespočet. Modelka údajně čekala, že jí všichni padnou k nohám, jenže to se nestalo a ona prožívá hořké zklamaní. Spíš se v její souvislosti mluví o tom že bývala tanečnicí u tyče a že se slavným hokejistou chodí ze zištných důvodů. A to se jí určitě nelíbí.Vydrží čekat na jeho vyjádření, jestli je tou pravou?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden