Můj kousek štěstí

Veronika Kopřivová: Stýská se jí po svlékání?

Čilá blondýnka se zase vrací ke svlékání. Zvyk je železná košile, a tak Veronika Kopřivová opět odhazuje oděvy, neboť ji to baví. S hokejovým bohem Jardou Jágrem (47) je konec, a tak se kráska už nemusí nijak kontrolovat, navrací se ke starým koníčkům.

"Babeta zase letí do světa," hlásí Miss Sever 2011 na všechny strany a radostně dovádí na své stopadesáté rekreaci v Miami. Obhlédla obchody s oblečením, což má v popisu práce, protože vlastní internetový obchod.

Cachtala se rovněž na pláži a pobíhala ve vlnách, což fanouškům i předvedla, a to poměrně neformálně. Do moře zamířila oblečena pouze do spodního dílu plavek, čímž bezpochyby rozradostnila mužskou část obdivovatelů.

Patrně tímto způsobem nostalgicky vzpomíná na staré dobré časy, kdy tančila v pánském klubu u tyče. Proč to dělala? Zdůvodnila to tím, že v té době přišla zčistajasna o práci a na jiný způsob, jak vydělat peníze, vyučená kadeřnice prostě nepřišla.

Podle aktuální fotografie by se k tomuto jistě lukrativnímu zaměstnání mohla od hodiny vrátit, vypadá totiž stále báječně. Ale snad to nebude nutné. Teď jde o to, kolik vydělává její nový přítel, model Miroslav Dubovický (27).

V blondýnčině nejlepším zájmu doufejme, že hodně. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden