Můj kousek štěstí

Veronika Kopřivová: Zhroutila se z prodeje roušek

Citlivá bytost, která nemá na drsné obchodování nervy. Tak se jeví příležitostná modelka Veronika Kopřivová. Roušky, které dobrovolníci šijí zdarma a rozvážejí potřebným, prodává expřítelkyně Jaromíra Jágra (48) ve svém internetovém obchodě za 149 korun. Zřejmě chudinka nutně potřebuje v těchto svízelných časech peníze.

Lze to pochopit: doba je zlá, Jágr ji opustil, hrozí nezaměstnanost, možná i hlad, a toho všeho se krásná blondýnka bojí.

Další problém tkví v tom, že někdejší tanečnice u tyče nepočítala s faktem, že bude o roušky zájem, proto ta zoufalá slova: „Přátelé, tady končí veškerá legrace, vypadám, tak jak vypadám, protože od brzkého rána sedím u počítače a řeším věci, ale prosím vás, neobjednávejte žádné roušky! Nejsou!“

A stejně zoufale pokračuje: „Sice jsem řekla, že každý den bude nová várka a budeme doplňovat, ale to neznamená, že si je můžete objednávat. Nejsme schopní s vámi vytvářet rezervace a ani to nechci,“ naříká. Zákazníkům se to nelíbí a dávají to najevo, na což kráska zlostně reaguje: „Nechápu, co si to vůbec dovolujete!“ Mějte s ní trpělivost, je pod velkým tlakem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden