Můj kousek štěstí

Veronika Kubařová: Kdy bude mít miminko?

Není už na čase? Tak právě tuhle otázku Veronika Khek Kubařová neslýchá ráda. Připadá jí dotěrná, nevychovaná a netaktní.

Má pravdu, tímto způsobem se ptát je neslušné, jenomže na druhou stranu si zas musíme přiznat, že lidi to prostě strašně zajímá. Tím spíš, že je představitelka spanilých princezen už šest let provdaná za divadelního režiséra Pavla Kheka (42).

Prožili si ponorku. Při první vlně pandemie byli s mužem bez práce oba. A měli doma dusno.

„Jednou jsem si vzala na premiéru přiléhavé šaty a měla jsem nafouklé břicho. A je neuvěřitelný, co se spustilo za humbuk. Lidi mi psali, gratulovali. Po čase mě potkávali a ptali se, kde mám to dítě,“ vzpomíná a diví se.

Už jako dítě snila o tom, že bude mít domek, zahradu, manžela, děti a psa. Herectví byl nečekaný bonus. Když se v patnácti dostala na konzervatoř, táta se opil a máma zhroutila. Představa jakési profesionální herečky, která pije, kouří a žije skandály, byla pro ně děsivá.

Přitom Veronika se prosadila, je úspěšná, práce má, že neví kam dřív skočit. „Těším se na děti. Chci dítě, jasně,“ svěřuje se. „Ale jestli bude dřív dítě, nebo další premiéra, to se uvidí. Mám letos pocit, že diář je sprosté slovo. Premiéra i miminko jsou ve hvězdách,“ říká rodačka z Rakovníka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden