Můj kousek štěstí

Neptejte se jí na dítě, nebo se rozzlobí

Už toho má plné zuby! Veronika Khek Kubařová (34), která v současné době září v seriálu Hvězdy nad hlavou, bývala k novinářům i fanouškům až neobvykle upřímná a vstřícná. Ale jak se říká, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne – a ono se utrhlo.

Věčné dotazy na těhotenství už krásná herečka poslouchat nehodlá, nesmírně ji obtěžují. „Jsem vystavovaná různým domněnkám,“ trpce si postěžovala. „Těším se na děti. Chci dítě, jasně. Ale zařekla jsem se, že kdokoli se mě na to zeptá, okamžitě rozhovor ukončím,“ rozčiluje se. Připadá jí nevhodné ptát se na tak intimní záležitost.

Za divadelního režiséra Pavla Kheka (43) se provdala v létě roku 2015, svoji jsou tudíž už šest let. Asi i proto přibývá dotazů na miminko. Princezna Rozmarýna z Troškovy Nejkrásnější hádanky si jednou oblékla do společnosti přiléhavé šaty, v nichž vyniklo bříško, a hned, údivem celá bez sebe, přijímala gratulace a zodpovídala zvědavé otázky typu:

Tak kdy to čekáte? Všem nevychovancům kladoucím nešetrné dotazy touto cestou vzkazuje, že by si být maminkou z celého srdce přála. Ale kdy to bude, to je ve hvězdách. Teď řeší jiné věci, je veřejným tajemstvím, že během pandemie prošlo její manželství krizí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden