Můj kousek štěstí

Veronika Žilková (59): Rodinná přestřelka

Hádá se s dcerou i s matkou. Ve svízelné pozici se ocitla Veronika Žilková. Zatímco vyčítá dceři Agátě (35), že se rozvedla, čímž připravila dceru Miu (3) o otce a rodinu o spoustu peněz, její matka Olga (96) si zas došlápla na ni.

Veronika pozapomněla, že i ona sama má máslo na hlavě, neboť se rozváděla dvakrát. Poprvé s Jiřím Hanychem (62), podruhé s Markem Navrátilem (†55). Její máma i po letech těžce nese, že dcera opustila dva legitimní partnery.

Vše pro Agátku? Nejstarší dcera je dosti rozmazlovaná. Pak s ní má nějaký chlap vydržet!

Herečka to omlouvá mimo jiné i jejich nevěrami, to však nechce Olga slyšet. I ona si něčím takovým prošla, ale na rozvod nepomyslela. „Muži k tomu mají sklony,“ říká Olga.

„Pokud má žena ráda děti a manžela ctí jako otce svých dětí, nemají se rozvádět. Je to poškození vztahu. Ženy mají vydržet vše.“

Tento starosvětský názor Veronika nesdílí. Namítla, že si z dětství pamatuje na rodičovské hádky a že malé děti by si zasloužily klid. Její maminka odpověděla, že zesnulý manžel Václav Žilka (†82), flétnista a pedagog, byl umělec, a to že příliš klidné povahy nebývají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden