Moje šťastná hvězda

Veronika Žilková: Bude jí manžel nevěrný s kolegyní?

Mezi nimi to teď není zrovna ideální. Herečka Veronika Žilková (57) nemá na svého muže Martina Stropnického (62) tolik času, protože v současnosti řeší především manželskou krizi své dcery Agáty Prachařové (34).

Pro svou dceru chce pochopitelně to nejlepší, ale možná kvůli tomu zapomíná na sebe. Její manžel je většinu času sice v práci, ale když přijde domů, chtěl by si se svou ženou alespoň na chvíli popovídat.Ona však není ochotná ho ani poslouchat, protože na to zkrátka už nemá náladu.

Našel si už jinou?

Ze situace své dcery je smutná, ale přece jen by to nemělo ovlivňovat její život. Stropnický prý patří mezi ty muže, kteří zkrátka potřebují, aby si jich jejich žena všímala.

Martin si s Veronikou moc rád povídá a podniká s ní různé výlety, pokud mu to tedy práce dovolí. Nicméně si myslí, že jeho žena by na to v tuhle chvíli ani neměla náladu. Situaci své dcery si vzala příliš k srdci, což je podle něj špatně.

V současnosti se ale prý sblížil s jednou ze svých kolegyní. Proslýchá se, že je to právě ona, které se zpovídá se svými manželskými problémy, když ho Žilková není ochotna vyslechnout. Schyluje se snad k nevěře? Zatím jde prý jen o kamarádství, ale to pochopitelně časem může přerůst v něco víc.

Plánuje návrat?

Žilková má o dceru prý takovou starost, že se s ní dokonce plánuje vrátit do Čech. Ví, že to Agáta po návratu nebude mít jednoduché, a není si jistá, co má od celé situace čekat. Proto tam chce být a být jí případnou oporou. Nicméně její manžel nemůže jen tak odletět, takže zůstane v Izraeli spolu s dcerou Kordulou (13). Když bude Žilková pryč, mohl by se Stropnický víc a víc sbližovat se svou kolegyní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden