Můj kousek štěstí

Veronika Žilková: Hroutí se jí svět

Měla před sebou dobrodružnou budoucnost plnou cestování, exotiky, ale i divadla. Nakonec ale herečce Veronice Žilkové (57) zbyly oči pro pláč. Když odjížděla herečka Veronika Žilková za svým manželem Martinem Stropnickým (62) do Izraele, byla plná optimismu.

Plánovala si, že v zemi, kde její muž vykonává funkci velvyslance, bude pracovat v místním kulturním institutu, což jí ostatně muž sliboval, a mezi tím bude jezdit do Prahy na divadelní vystoupení. Vždyť bez herectví si by si už neuměla život představit.

Jenomže realita je jiná. Žilkovou stíhá jedno zklamání za druhým. Nic není tak, jak očekávala! Jak se ukazuje, zaměstnání v Izraeli herečka stále nemá a jediné, čím si může vyplnit čas, je poznávání okolí.

Jenomže to má člověk za pár dní odbyté. Žilková, která tam odjela už před Vánoci, musí za tu dobu znát v Izraeli každý kámen. Žena, která je zvyklá při náročné kariéře se starat ještě o početnou rodinu, se musí najednou nudit.

Odpadlo jí už i venčení psa, protože jejich čtyřnohý miláček zemřel krátce po vyčerpávajícím letu do Izraele. Prý se u něj objevila velmi agresivní rakovina. Možná by se Veronice vše snášelo lépe, kdyby měla vidinu brzkého návratu do divadla v Čechách.

Jenomže o to také nyní přišla! Účinkovala v muzikálu Tři oříšky pro Popelku. Hrála tam macechu. Byla to Žilkové vysněná role. Jenomže z nenadání projekt končí! "Jsme nuceni zrušit únorová a březnová představení.

Nebyli jsme schopní nadále projekt ufinancovat, ačkoli jsme pro to dělali vše, co bylo v ančich silách. Byl to krásný projekt, ke kterému bychom se jednou rádi vrátili, teď to ale bohužel není možné," oznámili producenti muzikálu.

Žilková tak přišla o své jediné štěstí, které jí zůstávalo. Co si teď počne? Vždyť v Izraeli o angažmá ani nezavadí. Nedivili bychom se, kdyby se Žilková naštvala a z Izraele odjela natrvalo do Čech. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden