Moje šťastná hvězda

Veronika Žilková: Plány zcela ztroskotaly

Není to tak dávno, co se herečka Veronika Žilková (57) přestěhovala za svým manželem Martinem Stropnickým (62) do Izraele. Žilková počítala s tím, že v Izraeli bude mít přece jen méně práce, než je zvyklá.

V Česku pospíchala z jednoho vystoupení na druhé a slovo nuda neznala. Nyní se ale zdá, že se z ní na nějaký čas stane žena v domácnosti, protože práce, kterou měla v Izraeli domluvenou, padla. Nyní je odkázaná pouze na svého manžela. A to se jí vůbec nelíbí.

Táhne ji to zpátky?

Přece jen Žilková bez práce dlouho nevydrží a v Izraeli se toho pro českou herečku příliš nenajde. Nějaký čas se sice uplatní jako žena v domácnosti, ale Veronika je velmi akční a takový stav jí nebude dlouho vyhovovat.

Nedávno byla na návštěvě v České republice kvůli jednomu ze svých divadelních představení. Zdá se, že Žilková se rodné země odmítá vzdát. Má tu přece jen slušné herecké postavení a také dceru Agátu Prachařovou (33) a vnučku Miu (1).

Reálně hrozí, že se bude chtít vrátit zpátky do Čech, kde má stabilní práci a rodinu. Její manžel je ze situace nešťastný, protože může o manželku takhle přijít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden