Moje šťastná hvězda

Veronika Žilková: Rozpadá se jí rodina i její velké plány

Když se rozhodla, že pojede se svým manželem Martinem Stropnickým (61) do Izraele, těšila se, že jí začne úplně nový život. Veronika Žilková (57) však ještě ani neodletěla a už se jí toto rozhodnutí krutě nevyplácí.

To, že se chystá opustit svou dceru Agátu Prachařovou (33) zrovna ve chvíli, kdy potřebuje její oporu snad ze všeho nejvíc, se jí nejspíš krutě vymstí. Navíc ji prý v Izraeli nečeká přesně to, v co ještě před několika týdny doufala. Hroutí se jí všechny její sny a plány. Dokáže vůbec ještě situaci zachránit?

Přebere jí kolegyně dceru?

Původně do Izraele nechtěla odjet kvůli své dcerce. Aby nemusela chodit do nové školy a hledat si nové přátele. Nakonec se prý ale Kordula (13) rozhodla jet s ní a přece jen nakonec ke stěhování svolila. Ovšem jenom na zkušební půlrok. Pokud si na tamní školní systém Kordula nezvykne a nenaučí se dobře anglicky, v druhé polovině příštího roku se zase s matkou odstěhují zpátky do Česka. Jenže půl rok je dlouhá doba, a pokud je napevno rozhodnutá opustit svou dceru Agátu a nechat ji tu naspas jejím dvou dětem, pak musí být připravena nést i následky. Ty na sebe však nenechaly dlouho čekat.

Agáta údajně zakopala válečnou sekyru se svou tchyní Danou Batulkovou (60). Herečka svou snachu údajně nemusí kvůli tomu, protože kdysi nabyla dojmu, že jejího syna ve vztahu podváděla. Jejich vztahy byly vždy dost napjaté, jenže když Batulková zjistila, že matka Agáty odletí a ona tu zůstane na dvě malé děti sama, zřejmě se jí snachy zželelo. Rozhodla se, že jí začne pomáhat.

Dala přednost kariéře před dětmi

Ve chvíli, kdy došlo k údajnému udobření mezi oběma ženami, se prý Žilková neskutečně naštvala. Přece nemůže za to, že nemá na vnoučata čas. Je to hodně pracovně vytížená žena! To je ale možná její celoživotní problém. Má příliš mnoho dětí a spoustu práce k tomu. A podle přátel vždy dává přednost kariéře.

Maminku šoupla do ústavu

Svým stěhováním však nenechává na holičkách jen svou dceru, ale i nemocnou maminku Olgu (94).Doteď se o ni starala především sama, ale jakmile tu nebude, nenajde se v rodině nikdo, kdo by se o ni mohl starat. A tak ji prý odložila do domu s pečovatelskou službou. Maminka se tam ovšem velmi těšila, protože prý bude mezi svými vrstevníky a bude si mít konečně s kým povídat.

Všem se plete do života

Každého však zajímá hlavně jediné. Jak to, že tak najednou Žilková změnila své rozhodnutí a rozhodla se nakonec odjet. Oficiální verzi známe. Prý se tak rozhodla kvůli své dceři. Ta nejprve trucovala, pak se rozhodla odjet s matkou. Ale existuje ještě jiná verze. Údajně si tady v Česku našla milence, s nímž chtěla původně zůstat tady a nerušeně si užívat radovánek. Nakonec si to však rozmyslela a rozhodla se manželský vztah ještě zachránit. A na tom chce také v Izraeli pracovat. Že by ji snad milenec omrzel Nebo to byl spíše on, kdo ji odkopl? Jedna z jejích přítelkyň si myslí, že Stropnický na její románek asi přišel a dal jí utlimátum.

Buď s ním odjede, anebo se rozvedou. Herečka už si zřejmě vybrala. I za cenu toho, že s ní přestane mluvit půlka rodiny. Dobře našlápnuto má rovněž k tomu, aby s ní přestal mluvit i její syn Vincent (21).Poslední měsíce totiž Žilková tráví tím, aby mu sehnala hezkou a perspektivní dívku. Sám si ji totiž údajně obstarat neumí. A herečka by byla mnohem klidnější, kdyby měl syn někoho, kdo by se o něj po jejím odjezdu staral.Ačkoli jí syn už několikrát zakázal, aby se mu pletla do života, ona neslyší ani nevidí. Copak si chce proti sobě poštvat všechny děti?

Co lidé neskousnou?

Za pár týdnů se stěhuje a místo toho, aby si balila a chystala si plány na svou izraelskou budoucnost, musí řešit spletité rodinné vzahy. A kolegové ani přátelé jí její situaci příliš neulehčují. Poté, co vyšlo najevo, že se přece jen odstěhuje, jí prý začali závidět. Nejenže má za manžela velvyslance, ale bude bydlet společně s ním na honosné ambasádě! To lidé v našich krajích nejsou schopni skousnout.

Navíc prý nebude muset vůbec pracovat a věnovat se jen svým vlastním aktivitám. Její manžel údajně už vydělává tolik, že by dokázal uživit manželek hned několik. Čeká snad Žilkovou život ve zlaté kleci, nebo se jen tak nedá? Ale pokud chce skutečně začít žít nový život a jinde, musí si dát ze všeho nejdříve do pořádku vztahy tady.

A na to už příliš času nemá. Vánoce prý v jejich domácnosti nebyly zrovna svátky klidu a míru. Došlo k hádkám nejen mezi ní a její dcerou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden