Moje šťastná hvězda

Veronika Žilková: Stěhuje se z Česka!

Herečku VERONIKU ŽILKOVOU (56) čekají krušné chvíle. Se svým manželem, politikem MARTINEM STROPNICKÝM (61), se zanedlouho stěhují do Izraele! Manžel tam totiž bude působit jako velvyslanec a jeho rodina tam bude bydlet s ním.

Bude reprezentovat Česko

Co tam ale Žilková bude dělat? Jako herečku ji tam téměř nikdo nezná, a než by si našla jinou práci, mohly by uplynout celé měsíce! Stropnický se ale nechal slyšet, že díky Českému centru rychle něco najde. Nejlépe nějakou práci, díky níž by tam mohla reprezentovat Českou republiku. Znamená to snad, že jako herečka Žilková končí? Údajně ne, ale v divadlech, ve kterých hraje, si bude muset zažádat o neplacené volno, za které nedostane ani jedinou korunu! Na to však herečka není vůbec zvyklá. Vždycky měla svůj příjem a práci, která ji bavila. Tam se bude muset spokojit s tím, co se pro ni najde, a možná za to ani zaplaceno nedostane!

Skončí jako herečka?

Naštěstí ale jedou alespoň se nejmladší dcerou KORDULOU (13), která tam bude chodit do školy, a tak se bude mít herečka o koho starat. Problém nastane, až se bude chtít do Česka vrátit. Vzpomene si na ni ještě vůbec někdo? Vždyť v Izraeli může zůstat klidně několik dlouhých let! A divadla na ni nebudou čekat věčnost. Tím, že odjede, možná nadobro pohřbí svou hereckou kariéru. S tím je ale zřejmě smířená.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden