Můj kousek štěstí

Veronika Žilková: Strach a výhrůžky. Kdy to skončí?

Psychické zdraví plavovlasé herečky Veroniky Žilkové (54) je neustále vystavováno těžkým zkouškám. Útlá umělkyně opravdu nemá chvilku klidu. Ostatně dnešní doba ani klidu nepřeje.

Když totiž Veronika Žilková v Divadle Bez zábradlí zkoušela hru Mnoho povyku pro nic, vedle v budově byla ohlášena bomba, takže herci museli divadlo ihned opustit. Tím si ovšem manželka ministra obrany Martina Stropnického (59) znovu připomněla chvíle, kdy do jejich rodinného domu hodil nebezpečný útočník čtyři zápalné lahve.

Už je to rok, ale zapomenout na to nelze. Ba ani malého uspokojení z toho, že byl útočník potřestán, se herečce nedostalo. Dotyčný byl totiž osvobozen pro nedostatek důkazů. "Nikdo nevíme, kdy nějaký blázen nebo extremista něco udělá," stýská si herečka, na které žhářský útok na rodinnou vilu zanechal zjevné psychické následky.

Útok tehdy směřoval bohužel přímo do dětského pokoje. Doma byly tři osoby: hereččin syn, synovec a maminka. Naštěstí se nikomu z nich nic nestalo. Zlověstné psychické následky si rodina samozřejmě nese dodnes.

Příjemné není rovněž to, že viník unikl potrestání..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden