Moje šťastná hvězda

Veronika Žilková: Usmíří je jejich vnoučátko?

Házela vinu na matku zeťáka

Nikdy se prý neměly v lásce. Nakonec je spojilo manželství jejich dětí. A kvůli nim jsou VERONIKA ŽILKOVÁ (55) a DANA BATULKOVÁ (59) opět na nože.

Klín mezi tyto dvě herečky měl vrazit už kdysi dávno DAVID PRACHAŘ (58), bývalý manžel Batulkové, trochu si s ním ale prý zalaškovala i Veronika Žilková. Tyto dvě dámy tak cestu k sobě zrovna nehledaly, zato jejich potomci AGÁTA (32) a JAKUB (33) spojily své životní osudy.

S ničím se nepáře a k celé kauze měla peprná slova

Jen velká přetvářka

A tak se z bývalých sokyň v lásce staly kamarádky, které jakoukoli rivalitu popíraly, dokonce padla slova o tom, že vše nafoukla média. Když už se děti hereček daly dohromady, nebylo zbytí. Šťastná rozvětvená rodina se ukazovala všude společně, tchyně působily jako největší kamarádky. Jenže před pár měsíci přišla krize u mladých Prachařových a ven vylézaly podrobnosti, které ukázaly, že vše byla jen hra.

Na rozdíl od Žilkové k celé situaci spíš mlčela

Jak dopadne vše po porodu?

O údajné nevěře Agáty a nejasném otci jejího nenarozeného dítěte se toho napsalo už hodně. Sama Žilková přilila olej do ohně, když naznačila, že Batulková pátrala v Agátině korespondenci.
Batulková jenstroze řekla: „Připadá mi nedůstojné vyřizovat si jakékoli věci přes média.“ Je jasné, že velkou rodinu pohromadě jen tak neuvidíme. Mladý pár krizi ustál, ovšem jestli se budou obě babičky tetelit radostí u kolébky, až se narodí vnouče, to je otázka. Anebo to opět vyřeší tvrzením, že za všechno mohou proradná média. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden