Můj čas na kafíčko

Veronika Žilková v slzách: Smutek z rozpadlého vztahu

I když manželství Veroniky Žilkové (62) s Markem Navrátilem (†55) nebylo úspěšné, přátelství, které je spojovalo i dlouho po rozvodu, dalo herečce mnoho. Předčasný úmrtí stavebního inženýra pociťuje jako velkou ztrátu. Každý rok na výročí jeho narození mu Veronika vzdává hold vzpomínkou na šťastné chvíle, které spolu prožili.













„Dnes by oslavil narozeniny Marek Navrátil (†55), otec mých dětí,“ vzpomíná Veronika Žilková (62) na idylické chvíle rodinné dovolené s bývalým manželem, který v roce 2016 tragicky zemřel na následky mozkové příhody.

Ani mamince Veronice Žilkové (62) se v lásce příliš nedaří.

„Od jejích dvou let se staral i o mou dceru Agátu z prvního manželství. Miloval ji a ona jeho. K našim dvěma synům, Cyrilovi a Vincentovi, jsme přibrali ještě osvojené Honzu a Markétu z dětského domova. I po rozvodu jsme zůstali přátelé,“ sdílí Veronika Žilková.

Po rozvodu s Markem Navrátilem se herečka Veronika Žilková provdala za kolegu z filmového průmyslu, Martina Stropnického (67). Manželství však opět nebylo úspěšné. Po třech letech vyšlo najevo, že Stropnický měl souběžný vztah s Markétou Horňákovou, pracovnicí velvyslanectví v Izraeli.

Josef Holomáč (64) se dlouho jevil jako ideální partner, jenže se povídá, že se herečka znovu zklamala.

Po tomto odhalení se Veronika rozhodla pro další rozvod. Nyní tráví čas s Pepou Holomáčem (64), bývalým basákem skupiny Argema, s kterým ji spojuje hluboké přátelství.












Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden