Můj kousek štěstí

Veselka, nebo další dítě? Co bude dřív?

Dostat se do chomoutu je oříšek

Vyhlášení nouzového stavu pořádně zkomplikovalo život nejedné zamilované dvojici. Své o tom ví i Martin Zounar, který kvůli omezením loni odložil chystanou svatbu.

Nový termín už se opět blíží a pandemická situace není stále úplně růžová. Otázkou tedy zůstává, jestli nedojde k dalšímu přesunutí svatebního dne. Vzhledem k tomu, že herec se netají, že by s partnerkou chtěli i společného potomka, může se stát, že se ho dočkají ještě dříve, než se vytoužená veselka uskuteční.

Specializací Kateřiny je pozitivní psychologie neboli hledání štěstí.

Poprvé do chomoutu

Herec, který byl po mnoho let stálým inventářem Ordinace v růžové zahradě, to s láskou nikdy neměl lehké. Prošel si několika dlouhodobými vztahy, a z toho posledního má dokonce dceru Claudii (12). Nikdy se ale neoženil. O to více se nyní těší na svou svatbu s psycholožkou Kateřinou Kantovou (41).

Do té je zamilovaný až po uši, a proto se rozhodl, že do toho konečně praští. Původně byla v plánu veselka do roka a do dne, plány jim ovšem na poslední chvíli překazil covid-19. „Dva dny předtím, než jsme odeslali všem pozvánky, tak to pískli,“ povzdechl si Zounar.

Dočká se? 

Náhradní termín už se zase nezadržitelně blíží a varianta, že to nevyjde ani napodruhé, přestože se opatření pomalu rozvolňují, je stále ve hře. Dvojice totiž nechce žádnou svatbu na úřadě pro pár nejbližších, svůj velký den si chce užít se vším všudy.

„Chci svatbu, kam přijdou známí, lidi, co patří k mému životu,“ říká Zounar, který svatbou vyžení i nevlastní dceru Sofii (11), již má jeho partnerka z předchozího vztahu. Právě díky dcerám, které chodí do stejné školy, se seznámili a teď by jim rádi pořídili sourozence. Pokud budou ale chtít nejdříve stihnout veselku, nemuseli by se nakonec dočkat ani jednoho.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden