Můj kousek štěstí

Vesnický kluk filmovou hvězdou

Můj kousek štěstí

Skromný, pokorný, vtipný. Na druhou stranu také bohémsky založený, zadlužený a vynervovaný. 

Dětství strávil v obci Chlumec poblíž Ústí nad Labem. Klukovská léta popisuje slovy: „Indiáni, zakopávání pokladů, Krušné hory, takže pobíhání po lese, klasické dětství vesnického kluka. Páni kluci jako malovaný.“ Býval komediant, třídní šašek, předváděl se před děvčaty, ale na divadlo ani nepomyslel.

V Chlumci prkna, která znamenají svět, nebyla, a věřte tomu nebo ne, Marek Taclík (43) se poprvé vypravil do divadla, když mu bylo dvacet. Po maturitě na gymnáziu v Duchcově pracoval v rádiu jako moderátor, míval pořady o hudbě, ale posluchači si stěžovali, že huhlá.

Chtěl lítat

K herectví ho přivedla náhoda. Coby moderátor dělal rozhovor s divadelníky z Ústí nad Labem, oni ho pozvali do divadla. „Po představení jsem zůstal na baru s herci a strašně se mi

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden