Můj čas na kafíčko

Věštění z křišťálové koule

Svou budoucnost z křišťálové koule věštili už staří mágové, hlavně Keltové. Fascinuje vás dávné umění ve čtení z křišťálové koule od moudrých věštkyň? Máme pro vás rady od samotných čarodějek!

Chcete se to naučit? Věštění z křišťálové koule funguje na principu obrazců, vyvolaných v podvědomí, které se objevují při absolutním soustředění. Jsou známé tím, že vyzařují pozitivní energii. Proto, i když v kouli hned neuvidíte jasné symboly, nezoufejte. Předá vám aspoň silnou, čistou energii, kterou ihned pocítíte.

Jak vybrat správnou kouli?

Je důležité, abyste si věšteckou kouli koupila vy sama. Vyberte si ji podle svého vnitřního pocitu. Podívejte se na každou, a ta, která vás bude vábit k doteku, by pro vás měla být ta pravá. Ideální je, když bude vybroušená ze zvláštního druhu křišťálu, nazvaného Beryl. Ten má totiž vysokou kvalitu průsvitnosti, a tak je pro věštění nejlepší. Také potěžkání křišťálové koule v ruce vám může hodně napovědět o její kvalitě. Každopádně by měla být přiměřeně veliká, minimálně kolem 10–15 centimetrů, naprosto hladká, bez prasklin, bublinek a kazů.

Tajné rady, jak věštit podle čarodějek

Kouli nejprve opláchněte slanou nebo octovou vodou a nechte ji přes noc nabít na měsíčním světle. Tím ji zbavíte energií lidí, kteří ji měli v ruce před vámi. Minimálně jednou měsíčně, nejlépe za úplňku, ji znovu opláchněte slanou vodou, posypte sušeným pelyňkem a nechte ji nabít na přímém měsíčním světle. Ne přes okno! Měla byste ji ale chránit před přímým slunečním svitem, a neměli by na ni sahat jiní lidé, než vy. O kouli byste potom měla náležitě pečovat, hlídat ji, aby se nepoškrábala a uchovávat ji zabalenou v heboučké látce, nejlépe v saténu nebo v sametu.

Připravte si samet a svíčku

Samotné věštění provádějte na vhodném a klidném místě a zajistěte, aby vás při něm nikdo nerušil. Maximálně se doporučuje přítomnost dvou dalších lidí, kteří od vás budou vzdáleni aspoň na délku paže. Koule by měla být položena vždy na čistém, uklizeném místě, na tmavém sametu, který tlumí odrazy okolního světla. Ideální je, když ji postavíte na podstavec malého stolku, nebo ji budete držet v dlaních. Než začnete věštit, zapalte bílou svíci, ale pozor! Její světlo se nesmí přímo odrážet v kouli! V místnosti by mělo být šero, aby v kouli nevznikaly odrazy a odlesky.

Rozostřete nejprve svůj pohled

Nejprve se zklidněte, a pak se dívejte do středu koule. Dívejte se soustředěně, ale přitom uvolněně. Vaším cílem není vydržet bez dechu, bez hnutí nebo mrknutí. Taková křečovitost by mohla vaši snahu blokovat. Snažte se jen obyčejně uvolnit, jakoby se na chvíli zapomenout.
Pomalu rozostřete svůj pohled, jako kdybyste hleděla „doblba“. Zaměřte se na konkrétní otázku, abyste dostala konkrétní odpověď. Brzy začnete na povrchu koule vidět obrazy. Někdy to trvá i několik dní, až týdnů, než se začnou objevovat nějaké vize, ale to je normální.

Správnou odpověď ucítíte

Ze začátku by vaše pokusy měly trvat jenom pár minut, a postupně je prodlužujte, ne však na více než 10–15 minut. Během této doby byste po pár dnech měla v kouli už začít rozeznávat bílou mlhovinu, která postupně bude nabývat různých konkrétních tvarů a barev. Pak už záleží jen na vás, jak dokážete tyto obrazy správně rozpoznat, pochopit a vysvětlit. Nejprve se vám budou zjevovat vize ukryté kdesi hluboko ve vašem podvědomí, zapomenuté vzpomínky z dětství a vaše nenaplněné sny a touhy. Až porozumíte řeči symbolům, můžete zkusit vykládat i druhým.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden