Moje sladké tajemství

Věštění z křišťálové koule

Křišťálová koule patří mezi nejzáhadnější věštecké pomůcky vůbec a nejsložitější ke správnému užívání. Vše stojí především na tom, že slouží jako určitý energetický prostředek. Zatímco věštec se prostřednictvím svých smyslů soustředí na prostor v kouli, jeho šestý smysl, nebo chcete-li intuice, se napojuje na tzv. akášické pole, které leží v základu veškerého bytí a je věčnou a hlavně tvořivou pamětí vesmíru. Tady nachází odpovědi na otázky. Většinou tyto odpovědi přicházejí v různých symbolech a obrazech.

Mohou to být ale i slova či různé pocity. Tento proces je hodně individuální a u každého člověka probíhá jinak. Věštění v noci Křišťálová koule vyžaduje zvláštní zacházení s ohledem na světlo a tmu. Legendy praví, že budeme-li se dívat dlouho do Slunce, budou nás bolet oči.

Naopak světlo Měsíce náš pohled přitahuje a nabíjí nás energií. To je důvod, proč by každý správný věštec měl svůj výklad provádět v noci. Jakmile se totiž koule dostane do věšteckých rukou, neměla by její stříbřitá tvář už nikdy spatřit sluneční světlo.

Vystavování měsíčnímu světlu její schopnosti podporuje, sluneční paprsky ji naopak oslabují a práce s ní je pak o dost těžší. Nabíjení pomocí Měsíce Pořídíte-li si vlastní křišťálovou kouli a budete věštit sami, měli byste dodržovat toto pravidlo.

Umělé světlo, není-li silné, kouli nevadí. Kouli dávejte za okno, nebo na jiné místo osvětlené Měsícem vždy, když je to možné. Pokud to lze, tak každou jasnou noc minimálně na jednu až dvě hodiny. Jen pozor, aby tam nebyla až do rána.

Bylo by dobré, kdybyste tento postup mohli provádět alespoň půl roku před prvním věštěním. Jste-li netrpěliví, vydržte alespoň od novu k novu. Správné dotýkání Velkou roli v případě věštění z koule hraje i to, jakou rukou se ji dotýkáte.

Vše ve vesmíru je polarizováno a nositelem aktivního pólu je ruka, kterou píšete. Tou začněte po kouli přejíždět. Mělo by se jednat o tahy odshora dolů, ale pokud vám více vyhovuje jiný způsob, použijte ten. Pak teprve přijde na řadu pasivní ruka, která se bude koule dotýkat stejným způsobem. Až se zdokonalíte, nebude už třeba dotýkání, bude stačit provádět tahy pouze nad povrchem předmětu.

K čemu to slouží? Tím se s koulí seznamujete a zahrnujete ji do oblasti svého astrálního těla. Propojujete se tak s astrální úrovní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden