Můj čas na kafíčko

Věštění z magických run

Chcete odhalit tajemství věštby z run? Tato metoda, stará dva tisíce let, sice není tak známá, jako věštba z karet, či hvězd, ale o to víc je zajímavější. Dozvíte se tak, kde najít sílu a jak zvládnout váš problém.

Runy pochází ze starogermánského písma. Jejich název znamená tajemství nebo záhadu. Jsou považovány za kanál k nadsmyslovým úrovním a s jejich pomocí můžeme komunikovat s neviditelnými silami. Runové znaky sloužily k magickým účelům a jejich symboly se ryly do kamenu, dřeva a kostí. Proto je tvoří rovné čisté linie. Dodnes jsou i ozdobou různých šperků. Staří Germáni ryli runy na zbraně, nebo na lodě, aby je ochraňovaly na cestách.

Amulet s runou vás ochrání

Runové symboly můžete využít i pro zdraví. Pořiďte si runový amulet se znakem, který vás bude chránit a noste jej u sebe. Runový symbol můžete vrýt i do svíčky, či předmětu. Zeptejte se run na cokoliv: na vaši práci, zdraví, lásku, rodinu, děti. Můžete se ptát i obecně: Co je pro mne právě teď důležité: Co mne čeká v nejbližších dnech? Když se runy vyjádří k něčemu jinému, znamená to, že ve vašem životě probíhá něco důležitějšího, než na co se ptáte.

Všechno má svůj přesně daný čas

K věštění přistupujte uvolnění. Může pomoci tichá hudba, aromalampička, tyčinka nebo svíčka. Plně se nalaďte na svou intuici. Pokud máte pocit, že se máte run na něco zeptat, ptejte se dál.
Když cítíte, že není správná chvíle na věštění z run, poslechněte. V závěru poděkujte runám za odpovědi na vaše otázky, pomoc a rady, ať už zní jakkoliv. Každý člověk má možnost ovlivnit svůj osud, takže když runy něco ukáží, není to jediná cesta. Záleží jenom na vás, jak se rozhodnete.

Metoda s jednou runou

Tato metoda je určena pro rychlou odpověď na konkrétní otázku. Ptejte se tak, aby odpovědí mohlo být jasné a zcela jednoznačné – ano či ne. Vytáhněte runu ze sáčku a prohlédněte si ji.
Runa může nabídnout i obecnou odpověď, pak pátrejte dál vytažením dalších dvou. Pokud vytažená runa neodpovídá na vaši otázku, zkuste ji upřesnit, nebo to zkuste později. Vytažení jedné runy vám může posloužit i jako celkový pohled na váš uplynulý den večer před usnutím.

Metoda se třemi runami

Pokládejte otázku tak, aby se na ni nedalo odpovědět ano nebo ne. Spíš otázku typu: „Co se stane, když to udělám?“ Vytáhněte postupně tři runy. První runa odhaluje danou událost v minulosti, která způsobila váš problém.

Druhá runa ukazuje vaši současnost a radu, co máte udělat. Třetí runa odkrývá budoucnost. Dozvíte se, jestli vaše situace zůstane nezměněna, nebo zda se máte dát novou cestou. Vždy se rozhodujte podle svých instinktů.

Metoda s pěti runami

Věštba je vhodná pro čas, kdy se nepotřebujete zeptat na konkrétní otázku. V tomto výkladu vytáhnete pět run a položte je do tvaru kříže. Nejprve položte do středu kříže runu, která symbolizuje vaši situaci. Po levé straně položte runu, ukazující na minulost a po pravé straně runu, naznačující budoucnost. Další runu, která vám ukáže tu správnou pomoc, nebo ochranu, položte nahoru. Poslední runa, kterou dáte dolů, vás připraví na překážky, které na vás v budoucnosti čekají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden