Moje šťastná hvězda
Vezme Pavla Tomicová manžela na milost?
Tajně doufá, že Malému vztah s mladou milenkou nevyjde a přijde za ní s prosíkem?
Vezme Pavla Tomicová manžela na milost?

Manžel PAVLY TOMICOVÉ (60) utekl za mladší milenkou. ONDŘEJ MALÝ (57) by se přesto mohl k ženě vrátit. Opravdu by mu zradu odpustila?

Herečka ze seriálu ZOO je podle všeho pořádně zoufalá. Pavla Tomicová (60) se ne a ne oklepat z toho, že ji po téměř dvacetiletém soužití opustil manžel Ondřej Malý (57). Vše mělo dokonce zajít tak daleko, že má Tomicová uvažovat o tom, že by ho vzala na milost.

Tedy v případě, že by dostal košem od své milenky a matky syna Tomáše, který se narodil loni v září, Kristýny Kociánové (38). Herečka je údajně přesvědčená, že jim jejich nesourodý vztah zkrátka nemůže vyjít.

Věří v návrat?

Osud si s ní krutě zažertoval i v ZOO. V jednom z posledních dílů její postava veterinářky Anežky říká: „No jo, to jsou ty mladý holky. Hned si s někým upletou dítě a myslí si, že si tím toho chlapa udrží. Ale neudrží. Takových případů já znám…“

Po manželovi se jí prý tak stýská, že by klidně zapomněla, jak moc jí ublížil.

Jako kdyby jí ta slova šla od přímo srdce. Vypadalo to, že popisuje svůj vlastní život. Na druhou stranu je v tom i kus naděje. Ostatně nebyl by to první ani poslední případ, kdy se něco podobného stalo. Teď je jen otázka, zda se na tuto možnost herečka až příliš neupnula.

Je na dně

Přitom se ještě nedávno zhroutila přímo během natáčení jen proto, že se musela s Malým na chvíli potkat. Dokonce musela vyhledat pomoc odborníků. Někteří její kolegové tvrdili, že se jí z něj udělalo fyzicky špatně. Tak proč by ho měla chtít zpátky?

Možná proto, že prostě není schopna jiný vztah navázat. O pár schůzek s muži se prý po rozchodu s Malým pokusila, ale nedopadlo to dobře. Na nevěrníka je asi pořád až příliš fixovaná, což se jí ani nelze divit, tolik společně strávených let nejde jen tak vymazat z paměti.

Mají doma problémy?

V zákulisí českého showbyznysu se říká, že Tomicová nemusí být v případném boji o Malého úplně bez šance. Kociánová se totiž podle některých informací po porodu změnila. Údajně i proto, že herec jako tatínek nefunguje zrovna nejlépe.

Spekuluje se o tom, že doma příliš nepomáhá, a když může, tráví čas jinde. Někteří lidé dokonce mluví o tom, že si zase hledá jinou ženu, protože to s Kociánovou dopadlo jinak, než si představoval. Možná je tedy teď ten nejlepší čas, jak jejich vztah zase slepit. Pro Tomicovou by to navíc byla dokonalá pomsta.

Podváděl ji roky?

Kociánová totiž patřila do okruhu jejích blízkých přátel. Hrály spolu v seriálu Slunečná i v Klicperově divadle. S Malým se přitom křehká blondýnka potkala už před deseti lety v Labutím jezeře. Je tedy klidně možné, že nějaký románek proběhl už tenkrát.

Nebo se za jejími zády scházeli mnohem delší dobu, než Malý ve finále přiznal. Buď jak buď, Tomicová je zřejmě ochotna všechno hodit za hlavu a nevěrníkovi odpustit.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz