Moje sladké tajemství

Vezme si Miloše jen kvůli miminku?

Bude její nový partner skutečně tím pravým, anebo skončí se zlomeným srdcem?

Poté, co si moderátorka Gabriela Koukalová (31) prošla tvrdým rozvodem, myslela, že to nejhorší už má za sebou. Bohužel ji teď čeká ještě další velká nepříjemnost. Vyřeší to svatbou?

Když moderátorka pořadu Showtime Gabriela Koukalová (31) oznámila, že s novým partnerem Milošem Kadeřábkem čekají první společné miminko, pravděpodobně ji ani nikoho jiného v jejím okolí nenapadlo, že to pro ni bude znamenat další komplikace ve vztahu k jejímu bývalému manželovi Petru Koukalovi (35).

A že kvůli tomu bude muset povolat zpátky do boje svoje právníky! Gabriela se tak bude muset brzy rozhodnout, zda půjde znovu k soudu, či na radnici. O co jde?

Čí bude vlastně to dítě?

Otcem jejího miminka je sice její nový partner Miloš, jenže oficiálně by jím velmi snadno mohl být právě Koukal! Jak je tohle možné? Velmi jednoduše. České zákony se tak snaží ochránit svobodné matky, a pokud miminko přijde na svět po dobu trvání ochranné lhůty tří set dnů od rozvodu, je do rodného listu jako otec automaticky zapsán bývalý manžel.

Gabriela teď má na výběr dvě možnosti, jak nepříjemnou situaci vyřešit. A její okolí je jistě velmi napjaté, pro co se nakonec rozhodne. V prvním případě je nutné, aby se exmanžel před soudem zřekl otcovství, a zároveň aby skutečný otec tuto zodpovědnost přijal.

To se zdá naprosto jednoduché, jenže vzhledem k tomu, jak napjaté jsou v současnosti vztahy mezi bývalými manželi, by se celý proces mohl ošklivě zkomplikovat. Nebylo by to poprvé, co si rozvedení partneři dělají navzájem naschvály.

Celá věc je o to choulostivější, že moderátorka se svým bývalým manželem stále nemá vyřešené majetkové vypořádání a čeká je bezesporu ostrá bitva o majetek, mimo jiné i proto, že dvojice neměla uzavřenou předmanželskou smlouvu, byť Gábina se o to snažila.

„V momentu, kdy jsem s takovou smlouvou přišla, se Petr nejprve několikrát omlouval ze schůzek s právníkem z různých malicherných důvodů a nakonec doma brečel, že nás chci rozdělovat, a to jsme se ještě nevzali.

Vždycky věděl, jak to na mě nahrát, abych mu věřila,“ prozradila moderátorka s tím, že teď už ví, že sebou nechala velmi manipulovat. A to by ji teď mohlo přijít dost draho. Asi jen právníci jsou teď schopni říct, jestli by Koukal mohl úřední otcovství miminka využít ve svůj prospěch.

Svatba by všechno vyřešila

Druhým a nejspíš úplně nejjednodušším řešením by ale byla svatba! Pokud by se Gábina za Miloše provdala ještě před porodem, ohledně dokumentů pro miminko v tu chvíli nemusí nic řešit. Jenže po předchozí drsné zkušenosti je pochopitelné, že se jí pod čepec znovu zrovna nechce.

„Po zkušenostech z minulosti nejsem svatbám úplně nakloněna, takže v tomto směru bych rozhodně nepospíchala. Společnou budoucnost ale plánujeme, to rozhodně!“ prohlašovala Koukalová nedlouho po rozvodu. Jenže to možná ještě ani ona netušila, že pod srdcem nosí nový život. Mohlo by se tak stát, že vzhledem k takovým okolnostem změní svůj názor na svatbu?

Její okolí si údajně myslí, že ano. Nejen že je podle všeho s přítelem Milošem velmi šťastná, ale svatbou s ním by se vyhnula i nepříjemnému jednání s Koukalem. A čím méně stresu bude po dobu těhotenství zažívat, tím líp pro ni a pochopitelně i pro miminko.

Rodinu si vzít nenechají

Ať už se nakonec nastávající rodiče rozhodnou pro jakoukoliv cestu, měli by si nejspíš trochu pospíšit. Za pár měsíců už totiž bude jejich potomek na světě a do té doby musí tuhle nepříjemnou situaci vyřešit.

Jedno je ale jisté, Gábina s Milošem jsou šťastní, že se jim podařilo založit rodinu, a tak si jistě nenechají zkazit těšení se na novou životní kapitolu.

Dokáže je partner uživit?

Gábina byla za dobu svého působení ve vrcholovém sportu zvyklá na vysoké příjmy. Jenže její důvěřivost k bývalému manželovi ji podle jejích slov o velkou část majetku připravila. A přestože se pokusí v rámci rozvodového vyrovnání dostat zpět všechno, co bude možné, soudy se můžou táhnout roky.

Jenže rodina musí z něčeho žít. A až se miminko narodí, příjmy Koukalové ještě klesnou. Zajištění rodiny tak bude na Kadeřábkovi. Jenže ten podle všeho moc při penězích není. Sice se povídá, že jeho rodina má značný majetek, ale on sám na sebe nemá napsánu jedinou nemovitost a ani automobil, kterým jezdí, nenaznačuje, že by byl nějak bohatý.

Gábina se tak musela značně uskromnit, ale jak se zdá, vůbec jí to nevadí. Otázkou ale je, zda to tak bude i po příchodu dítěte. Mít rodinu přece jen něco stojí a moderátorka by jistě s miminkem nerada zažívala existenční nejistotu. Možná ji ale uklidňuje fakt, že pokud by se jejímu partnerovi nepodařilo zvýšit své příjmy, jejich příbuzní by je snad ve štychu nenechali.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden