Moje sladké tajemství

Vhodného partnera hledá dodnes

Moje sladké tajemství

Ve všech mužích se snaží vidět takového, který by se vyrovnal tatínkovi.

Celý život žila ve stínu slavné matky a jen těžko si vyšlapávala vlastní cestičku. Když se Simoně Stašové (66) začalo kariérně dařit, jen málokterý chlap ustál její popularitu. Na čem její vztahy ztroskotaly?

Dcera nejslavnější komičky Jiřiny Bohdalové (90) a doktora přírodních věd Břetislava Staše (93) se narodila předčasně. Její matka se rozčílila v soudní síni, když komunisté odsoudili jejího otce na patnáct let a propadnutí majetku v zinscenovaném procesu.

Bohdalová se s ním ani nemohla rozloučit. Simona Stašová (66) byla v dětství spíš v péči babičky, protože Bohdalová musela tvrdě vydělávat. Na vše doplatilo i manželství jejích rodičů. Stašová měla přese všechno spokojené dětství a brala jako samozřejmost, že má slavnou maminku.

Když se chystala na konzervatoř, odmítla ji ale připravovat a domluvila jí raději lekce s Vlastou Chramostovou (†92). Absolvovala DAMU a neztratila se na

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden