Moje šťastná hvězda

Ví přesně, co chce

Fanoušci seriálu Slunečná se dlouho pídili pro tom, proč z obrazovek zmizela jejich oblíbená herečka  Iva Hüttnerová (72). Dokonce se objevily spekulace o tom, že s natáčením chtěla skončit.


Iva se totiž nechala slyšet, že s mladšími kolegy si v podstatě nemá co říct a tím pádem se na place cítí tak trochu osamělá. Přednedávnem ale prozradila, že za její nucenou pauzou byla nemoc.


„Potřebovala jsem si odpočinout. Měla jsem horší průběh, trvalo déle, než jsem se mohla vrátit před kameru. Byla jsem stále dost unavená,“ svěřila se Hüttnerová s tím, že je velmi ráda, že se do oblíbeného seriálu mohla vrátit.


Zpátky do Ordinace ne


A protože se oblíbené příběhy ze statku pomalu, ale jistě blíží do finále, Iva se už pomalu poohlíží po nové práci.


Na televizních chodbách se šušká  o tom, že dostala nabídku ze znovuobnového seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kterého byla dlouhé roky součástí a který diváci uvidí pouze na placeném kanálu televize Nova.


Jestli ale nabídku přijme, je stále ve hvězdách. Podle všeho jí na Slunečné přitahovalo právě to, že nepatří mezi nekonečné seriály. Na ty už se údajně moc necítí.


A zejména přes léto by si ráda užila volno a práce na své milované zahrádce. „Jsem šťastná, že se oteplilo a že už můžu taky pracovat venku,“ říká herečka.


Na dětech jí záleží!


Kromě práce Hüttnerové dělá radost i charita. S kolegy ze Slunečné se pustila do zvelebování dětského domova.


„Malujeme na něj obrázky, aby děti měly veselejší život,“ prozradila Iva, která je kromě jiného i uznávanou malířkou. Děti to tak mají jistě moc hezké.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden