Moje šťastná hvězda

Vica Kerekes: Proč se s ní partner rozešel?

Zrzavá kráska, slovenská herečka Vica Kerekes (38), je údajně opět sama. Už delší dobu se totiž objevuje bez malíře a tatéra Lukáše Musila alias Musy (35), se kterým dlouhou dobu randila. Dřív se tihle dva od sebe nehnuli, všude chodili bok po boku, doprovázeli se na všechny akce. Ale to už je zřejmě podle některých zdrojů minulostí. Lukáš prý žije v Praze, zato vnadná Slovenka v Budapešti. A přestože spolu údajně nějaký čas v Maďarsku žili, on se vrátil zpět.

ODHALULE PŘÍLIŠ

Co je za jejich rozchodem a proč má zrovna krásná herečka smůlu na partnerské vztahy? Že by to bylo tím, že se velmi ráda ve filmech odhaluje, takže své vnady už ukázala mnohým? A tak pro pány není atraktivní, když nemají jak odkrývat tajemství? Dost možná, že za tím ale bude náročnost Vici na potencionálního partnera.

NÁROČNÁ NEBO NEÚSTUPNÁ

Ve svém věku vedle sebe nesnese muže, kteří nemají jasno, či alespoň plnou kreditní kartu. A tak je jasné, že si nezačíná románek jen tak s někým. Podle některých známých i kolegů ale její vztah s Musou stále ještě není uzavřený, proto se raději na akcích objevuje sama, a ne s novým partnerem. Uvidíme tedy, jak dopadne tahle údajná partnerská krize.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden