Můj kousek štěstí

Vica Kerekes: Rozchod potvrzen

A je to tady! To co jsme tušili, se stalo skutečností. Dvojice sice mlčí, ale my už máme jasné zprávy, že herečka Vica Kerekes (38) je sama. Líže si rány z rozchodu s výtvarmníkem Lukášem Musilem (34). Co se s jejich láskou stalo? Dosud se o tom jen spekulovalo.

Herečka Vica Kerekes trvale bydlí v Budapešti, a tak nebylo snadné zjistit, jak to s přítelem, výtvarmníkem Lukášem Musilem alias Musou má... On měl jen občasně dojíždět do Čech za svou prací, teď ale vyplulo na povrch, že je jejich vztah definitivně minulostí.

"Už dávno spolu nejsou, Vica zůstala žít v Budapešti a Lukáš se vrátil do Prah. Často ho potkávám na Letné. Asi tam má někde svůj ateliér. Vždycky stěhuje přes ulici nějaké obrazy," prozradil dobře informovaný zdroj z okolí Musy.

Prý byla hlavním důvodem pávě práce, které se v Budapešti nemohl tolik věnovat. Možnost vyjádřit se ale dostala konečně i Kerekes, když po dlouhé době dorazila do Čech. "Bez komentáře," zněla její strohá slova na téma rorzchod.

Nechce snad rozebírat, že začátek konce vztahu byly Musilovy nevěry? Častokrát byl totiž v minulosti viděn na večírcích s jinými ženamí, i když v té době spolu ještě měli být. Nebylo by divu, že se nyní cítí hloupě.

Jsme tedy zvědavi, jakou si sexy zrzka najde náhradu. V případě ženy, které leží muži u nohou, to jistě bude conevidět. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden