Můj kousek štěstí

Vica Kerekes: Tajnosti před přítelem!

Jen těžko uvěřit, že tihle dva spolu vydrží v jedné domácnosi. Herečka Vica Kerekes (36) promluvila o dalším problému s přítelem!     Tohle má být osudová láska? Herečka Vica Kerekes a její partner, výtvarník Lukáš Musil (33) se sice prezentují jako stabilní pár, k idylickému soužití mají ale nejspíš daleko.

Už před časem jsme vás informovali o tom, že jejich láska poněkud pokulhává. V domácnosti mělo být dusno kvůli nespokojenosti partnera Vici, který s ní žije v Maďarsku. V zemi nikoho nezná a prý trpí tím, že si nemá s kým popovídat.

Ani herečka podle jeho slov jeho neustálá filozofická zamyšlení netouží vyslechnout. Teď ale vyplouvají na povrch další nesrovnalosti. Kerekes přišla s další zpovědí. Přiznala, že kvůli tomu, aby spolu mohli alespoň trochu vyjít, se musí vzájemně obelhávat.

Jablkem sváru je například tak obyčejná věc, jako je sledování televize. Umělec, který si říká "Musa" je totiž tak trochu bohém a nemá rád televizi. I když ji partneři doma mají, prý ji kvůli němu prakticky nezapínají.

Jenomže Kerekes, která je televizní hvězdou, by se pochopitelně občas ráda podívala třeba na nějaký film nebo seriál. Vždyť v mnohých hraje a potřebuje vidět výsledek své práce. "Ráda se dívám i na to, co dělají moji kolegové nebo režiséři, což je důležité i z hlediska mé profese," vysvětluje.

Nechce ale přítele dráždit, a tak předstírá, že ani ji televize vůbec nezajímá. Jen co se však za ním zavřou dveře, bere do ruky ovladač a jde se uvelebit na gauč před obrazovku. Možná se to zdá úsměvné, ale v reálu to vráží další velký klín mezi partnery.

Je dobré vysvědčení, že před sebou dělají takové tajnosti a hrají falešné hry? Věcí, ve kterých se neshodnou, se zdá být čím dál víc. Doufejme, že se vztah nežene přímou čarou do záhuby.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden