Moje sladké tajemství

Vidí budoucnost stejně?

Zdá se, že má ženu omotanou kolem prstu.

Zakrátko se hereckým manželům Markétě Děrgelové (33) a Patriku Děrgelovi (32) narodí druhé dítě. Jenže zatímco po prvním porodu Markéta spěchala do práce, teď mluví jinak. Zasáhl snad manžel?

Když herečka Markéta Děrgelová (33), která spolu s manželem Patrikem Děrgelem (32) hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, porodila syna Vavřince (4,5), mateřskou si moc neužila. „Měla jsem nasmlouvanou práci,“ prozradila Markéta. Podruhé ale žádné takové plány nemá.

„Tentokrát jsem řekla, že nebudu nic slibovat a že uvidím, jak se mi bude chtít a jak to půjde,“ říká. Lidé z jejího okolí ale mají pochybnosti, zda je tenhle nápad z její hlavy.

Údajně by za tím vším mohl stát právě její manžel Patrik, který je prý v manželství tím, kdo o velkou rodinu stojí víc a komu se nelíbilo, že jeho žena není tou matkou, která by se dítěti dokázala podřídit.

Ostatně i Markéta přiznala, že není zrovna adeptkou na cenu Matka roku. Možná že druhé těhotenství vnímá jako možnost napravit předchozí chyby, a tím pádem mít více času nejen na miminko, ale i na prvorozeného syna.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden