Moje šťastná hvězda

Viktor Preiss a Jana Preissová: Zhroutí se jim nakonec manželství?

Jsou spolu už úctyhodných padesát let, tím pádem se Viktor Preiss (71) a Jana Preissová (71) řadí mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu. Jejich manželství se může zdát harmonické, ale podle našich zdrojů tomu tak rozhodně není.

Jana si vzala Viktora už ve svých jednadvaceti letech a spoustě jejich přátel i známých se to údajně příliš nelíbilo. Jana byla se svou andělskou tváří jednou z nejkrásnějších hereček a každý muž toužil po tom, stát po jejím boku.Ona byla však velmi tvrdohlavá a už ve svých jednadvaceti letech měla jasno, s kým chce strávit zbytek života.

BYL JÍ NEVĚRNÝ

Proslýchalo se, že si Viktor Preiss své krásné ženy příliš nevážil. Údajně si totiž užíval společnost jiných žen.Jana se kvůli tomu údajně velmi trápila, nechtěla poslouchat, že se rozhodla špatně, a ani nechtěla být terčem posměšků. Proto se z očí veřejnosti stáhla a raději si hleděla svého. Není pochyb o tom, že Jana musela být velmi tolerantní, mnoho žen by totiž nevěru jen tak nepřešlo. Už to pro ni muselo být velmi bolestivé a zraňující.

ODMÍTALA ROLE

Jana Preissová se dlouhou dobu neukázala před kamerou. Údajně prý veškeré nabízené role odmítala, protože se jí nezdály dost dobré.Bylo to ale skutečně tak, nebo se jen Janě nechtělo mezi lidi? Ať už to bylo jakkoli, dnes už je tomu jinak. Jana totiž konečně přijala filmovou nabídku a po několika letech se objevila před kamerou.

USTOJÍ TO?

Jana si tedy užívá svůj návrat do světa showbyznysu a mezitím její manžel je již v hereckém důchodu. Po tolika letech se jim v manželství otočí role. Viktor bude ten, kdo bude zavřený doma, a Jana si bude užívat pozornosti mezi lidmi. Otázka je, jestli takovou výměnu rolí jejich manželství ustojí. Přece jen Viktor je zvyklý mít ženu pod kontrolou a doma se vším tím komfortem k tomu, ale Janě návrat do filmového světa naopak výrazně prospěl a zdá se mnohem šťastnější.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden