Můj kousek štěstí

Viktor Preiss: Nejsou spolu šťastní

Nečekané zjištění o manželství herečky Jany Preissové (70) a herce Viktora Preisse (71)! Jeden o druhém vždy mluvili s velkou úctou a láskou. „Přece se nemohl ztratit ten kluk, kterého jsem potkala na schodech.

A ve mně je pořád ta holka. Stále je v nás láska a doufám, že bude až do smrti,“ řekla v jednom rozhovoru Preissová o svém muži. Dvojice dokonce překonala věc, která by se dala považovat za velkou zradu.

Před patnácti lety vyšlo najevo, že si Preiss během manželství s Janou pořídil dceru s jinou ženou. Zatímco by někdo jiný okamžitě požádal o rozvod, Preissová to přijala a na svého muže nezanevřela. „Na ženě záleží, jak se řeší krizová situace, pokud k ní dojde.

Muž je v takovou chvíli buď slaboch, nebo zpanikaří. Já jsem v takových situacích kupodivu racionální. Najednou jako by se mi v hlavěochladily lampy a začnu jednat a myslet pragmaticky,“ sdělila Preissová, jak bolestné zjištění dokázala překonat.

Jakoby manžele nemohlo nic rozdělit a jen se zamilovaně vodili za ruce. Nyní se ale Preiss prořekl, že to mezi nimi až taková idylka není. Někdy se prý mají plné zuby! Například spolu na jevišti v jedné hře by se nesnesli ani náhodou.

Znamenalo by to totiž společné dlouhé hodiny denodenně v divadle, a to by nejspíš nezvládli. „Je to takové soužití, které nám nedělá dobře. Jsou páry, které jsou šťastné spolu na jevišti, ale my mezi ně nepatříme,“ objasnil herec.

Než aby se tedy potkávali v divadle, on místo toho prý raději točí pro televizi. „Divadlo už nedělám, ale točím pro televizi filmy a pohádky, pracuji i pro rozhlas," nechal se slyšet. Tak snad se to dlouholeté pevné manželství nakonec nerozpadne! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden