Moje šťastná hvězda

Viktor Preiss: ZBAVIL SE NAVŽDY TĚŽKÝCH DEPRESÍ?

Ještě nedávno VIKTOR PREISS (71) prožíval zřejmě nejhorší období ve svém životě. Odešel z domovské divadelní scény a ještě ho trápil jeho syn MARTIN (45), který se pokusil o sebevraždu. A aby toho nebylo málo, údajně přišel i o práci! Jak je na tom herec dnes?

Podle jeho přátel už je na tom Preiss mnohem lépe než před několika měsíci. To potvrzují i slova samotného herce: „Cítím se dobře, mám se fajn. Nebo bych se neměl mít? Nestěžuji si, mám dost práce,“ pochlubil se. Ale má se skutečně lépe, nebo se snaží jen sám sebe uklidňovat?

MUSÍ DOMA ČELIT NEUSTÁLÝM VÝČITKÁM?

Je samozřejmé, že má radost z toho, že na tom je jeho syn mnohem lépe a jeho psychickou poruchu se lékařům podařilo utlumit. Údajně dokonce dostal i nějaké pracovní nabídky. „Vypadá skvěle, září z něj energie, usmívá se. Mám z něj ohromnou radost,“ říká. Nejvíc mu ale podle jeho přátel pomohl právě odchod z vinohradského divadla, kde celá léta působil. „Nebyla tam dobrá atmosféra, více to nechci rozebírat. Na působení na této scéně budu vždycky rád vzpomínat,“ nechal se slyšet přednedávnem. Proslýchá se ovšem, že TĚŽKÝCH DEPRESÍ? DOSPĚLOU MARIANU SE SNAŽÍ POŘÁD VYCHOVÁVAT ho trápí jeho vztah s manželkou JANOU PREISSOVOU (70). Je všeobecně známo, že během letitého manželství museli překonávat nejednu krizi. Preissová svému manželovi odpustila nevěru i nemanželskou dceru, kterou herec léta tajil. Ale odpustila mu jeho přešlapy úplně? Beze zbytku?

KAŽDÁ ZKOUŠKA JE POSUNULA DÁL

Rodinní známí tvrdí, že spolu mají krásný vztah, který by jim mnozí mohli závidět, ale čas od času se vynoří nějaký ten černý mrak. A to se prý Preiss vždycky načas uzavře do sebe a s nikým moc nemluví. Ale vzhledem k tomu, že už je manželům přes sedmdesát, snaží se vždycky najít kompromis. Prošli si už mnoha životními zkouškami a hned tak něco je nerozdělí. Sami Preissovi tvrdí, že každá životní zkouška je jenom posílila. Tak snad se herci nevrátí jeho chmurné období plné deprese.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden