Můj kousek štěstí

Vilma Cibulková: Bídná životospráva

Neobyčejně krásná, charismatická, zajímavá žena. Taková byla. Tak si ji pamatujeme například z filmu Báječná léta pod psa, kde představovala všemocnou paní ředitelku základní školy.

Od té doby uplynulo dvaadvacet let, ovšem půvab Vilmy Cibulkové mohl jistě být nadčasový, kdyby se bývala více šetřila. To však nedokázala, příliš bojovala se vnitřními démony. Velké lásky se střídaly s hlubokými žaly kvůli bolestným rozchodům, které herečka léčila alkoholem.

Přišla další tragédie: dcera Šimona (25) propadla drogám, což muselo být pro matku obzvlášť zlé. Nevydařené vztahy, rozbitá manželství, popíjení a bolavá záležitost s dcerou si vybraly krutou daň a odrazily se Vilmě Cibulkové ve tváři.

Ta je navíc ještě vášnivou kuřačkou, cigarety ji uklidňují, jenže jak známo, na seznamech zdravé výživy nefigurují. Na herečce je vidět, že neměla lehký život. "V muži jsem vždy hledala všechno, tátu, milence i kamaráda, a vždycky jsem chtěla všechno hned," říká smutně.

Nesmyslné nároky ji dohnaly někam až na dno. Třeba ještě není pozdě na to, aby našla partnera, díky kterému by dokázala normálně žít. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden