Můj kousek štěstí

Vilma Cibulková: Slzí kvůli dceři

Prošla si peklem. Jen matka, která zažila totéž, si to dokáže představit. Osudem těžce zkoušená herečka Vilma Cibulková (53) si už vytrpěla dost – a trápení bohužel nekončí.

Vše nasvědčuje tomu, že k dceři Šimoně (23) stále cestičku nenašla. Přitom Šimona, která si prošla závislostí na drogách a skončila na ulici, se snaží začlenit do života. Šeptá se ovšem, že nový a doufejme že lepší život si Šimona buduje stovky kilometrů daleko od matky.

Údajně se snaží postavit na vlastní nohy. Nechce už spadnout do toho, co prožila v dospívání, což byly drogy, útěky a pochybné známosti. Sehnala si tři zaměstnání. Dělá barmanku v zapadlém lokálu na okraji Olomouce, kde se schází různorodá společnost.

Dále pracuje jako průvodkyně na zámku v Bruntále a k tomu má ještě další zaměstnání. Nadějný nový začátek? Bezpochyby ano, ale zmíněné pracovní nasazení budí obavy, zda dívka nepřeceňuje svoje síly. Tři zaměstnání, to je příliš i na psychicky vyrovnaného člověka.

A pracovat za barem není v jejím případě rozumné. Rovněž by nutně potřebovala matčinu podporu. Vztah mezi oběma ženami je však stále napjatý. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden