Můj čas na kafíčko

Víme, co všechno se stane v Ordinaci!

Zjistili jsme pro vás, že poslední díl seriálu Ordinace by se měl odvysílat 10. června.

Než vám tvůrci stopnou vaše oblíbené hrdiny jako Petra Rychlého (55) jako Čestmíra Mázla nebo Zlatu Adamovskou (61) coby Bělu Valšíkovou, dostane kamenická nemocnice čtyři nové postavy.

Herec Robert Urban (24) z Tváře si zahraje Daniela Zacha. Ten zahoří láskou ke kolegyni Bibi, kterou hraje Marika Šoposká (31).

Smrt a nemoc se prolínaly s realitou. Některé emoce nemusel Petr Rychlý (55) hrát.

Finále, z jakého se vám zatočí hlava

Lýtka se budou zapalovat i zdravotní sestřičce Radce, která se zamiluje do fotbalové hvězdy Rostislava Krále, jehož ztvární nováček Václav Jílek (39). V Ordinaci se objeví dokonce i herec Petr Čtvrtníček (56) coby Rosťův fotbalový manažer.

Poslední, kdo přibude, bude herec Pavel Kříž (59) coby Tibor Foldýn. Bude skutečným odporným záporákem, ještě větším, než je současný primář Mára (Robert Jašków, 51), s nímž ho pojí temná minulost.

Mára Tiborovi dodával medicínský kokain a Tiborovi se tajemství hodí, aby Máru vydíral, a dokonce sáhne na to nejcennější, co Mára má: na jeho Táňu.

Co bude s herci dál?

Televize Nova prý ještě předtím, než oznámila konec seriálu, zvažovala jeho pokračování s upraveným prostředím a hlavními hrdiny. Jenže plán nakonec podle bývalé hvězdy Ordinace Lukáše Hejlíka (40) zkrachoval.

Hejlík hrál v Ordinaci chirurga a proutníka Jáchyma Kalinu. Ze seriálu před časem zmizel, ale měl se vrátit. „Měl jsem na jaře nastoupit do nové trojkové řady Ordinace. Nová koncepce asi Nově nevyšla a Ordinaci stáhla.

Možná jsem byl špatné eso v rukávu,“ zavtipkoval. O tom, že mělo být třetí pokračování seriálu, jeho hvězdy neměly tušení. „O dalším pokračování nic nevím,“ řekla Dana Morávková (49) alias doktorka Zdena Suchá.

I její televizní manžel Jan Čenský (59) coby doktor David Suchý byl překvapený. „Nedostal jsem od Novy nabídku na Ordinaci 3 a ani jsem o tom nic neslyšel,“ řekl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden