Moje šťastná hvězda

Vinná klobása se zázvorem

Myslíte si, že vinná klobása už nepotřebuje další vylepšení? Možná máte pravdu, to ale jen proto, že jste nikdy neochutnali tu podle našeho receptu.

Ingredience

800 g vinné klobásy S ½ lžičky strouhaného zázvoru, 1 lžička sójové omáčky, ½ lžičky mleté papriky, 2 lžíce olivového oleje

Postup

Klobásy svineme do spirálek a spíchneme je špejlí, aby držely tvar. Smícháme všechny ostatní ingredience a připravíme marinádu. Spirálky v první fázi negrilujeme přímo na roštu, ale na tácku z alobalu určeném ke grilování. Klobásky potřeme marinádou a vložíme na rošt.  Až budou mírně obdělané, přecházíme do druhé fáze grilování. Velmi opatrně klobásky přendáme přímo na rošt a ještě je můžeme lehce potřít marinádou, pokud nám zbyla, a grilujeme ještě 4 až 5 minut z každé strany.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden