Moje sladké tajemství

Víte, jak vytvořit plné a smyslné rty?

Ač se to možná nezdá, nanést rtěnku tak, aby vypadala opravdu dokonale a vydržela na rtech celý den, je věda. Díky nám to ale hravě zvládnete.

Peeling

Nejprve musíte odstranit ze rtů suchou kůži,nejlépe pomocí peelingu. Důležitá je také dostatečná hydratace, proto je nezapomeňte přetřít balzámem, který zabrání jejich vysoušení a dodá jim výživu.

Konturovací tužka

Umíte-li ji používat správně, mírně zvětší rty a dodá jim tvar. Zároveň poslouží i jako podklad. Ať použijete světlou či tmavou rtěnku, není nutné použít konturku úplně ve stejné barvě. Stačí, když bude rtěnce podobná. Naneste ji v tenké vrstvě nejprve po okraji a poté i na celé rty.

Rtěnka

Samotnou rtěnku vybírejte hlavně její konzistence. Krémové vydrží méně, ale jsou více komfortní. Matné jsou naopak odolnější, ale nehodí se, pokud máte rty suché a loupou se vám. Rtěnku natírejte pomalu, pečlivěa v krátkých tazích.

Pudr

Chcete-li, aby rtěnka vydržela co nejdéle, obtiskněte rty do ubrousku a znovu je nabarvěte. Pak na ně přiložte papírový kapesník a přepudrujete ho klasickým pudrem na obličej.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden