Můj kousek štěstí

Vítej, Veroniko, do Holomáčovy rodiny

Šachmat, klofla muzikanta a teď se chlubí láskou, doufá snad, že manžel v Izraeli pukne žárlivostí?

Tak už je v rodině! Veronika Žilková (61) oslavila své říjnové jedenašedesáté narozeniny již v početném klanu Holomáčů.

Zveřejnila fotografii z oslavy, na níž pyšně trůní, obklopena hudebníkovými nejbližšími, kteří jsou hereččinou přítomností evidentně poctěni. Plavovláska si během venčení psa ulovila muzikanta Josefa Holomáče (62) jako odpověď na nevěru manžela Martina Stropnického (65). Jedná se o známost zatím krátkodobou, leč vášnivou a intenzivní.

Ale oba zamilovaní musí čelit překážkám. Hvězda seriálu Dobré zprávy, proslulá pestrým životem, se právě potřetí rozvádí, zatímco muzikant je ještě ke všemu ženatý. Veroniku, potažmo celý národ ujistil, že si se ženou nerozumí a žijí odděleně, neboť manželka je, jak se říká, na holky.

Následně nabídla rozzlobená Martina Holomáčová (47) svou verzi, která se od té manželovy diametrálně liší. Do toho se Žilková demonstrativně fotografuje v rodinném kruhu v hudebníkových rodných Čejkovicích u Hodonína, aby sokyni předvedla, že kytarista je její, a basta.

Ani on nepůsobí dojmem, že by o svou paní hodlal bojovat, naopak, manželství je patrně nenávratně rozbité. Vše nasvědčuje tomu, že si herečka pere a žehlí svatební róbu číslo čtyři.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden