Můj čas na kafíčko

Vítěz StarDance Piškula dostal kšeft snů!

Mladému sexy idolovi dívek i žen Zdeňku Piškulovi (18) se začínají doslova otevírat dveře do hereckého světa! Dostal totiž nabídku snů točit přímo s jedním ze slavných herců z legendárních Pirátů z Karibiku Geoffreyem Rushem (65) v zahraničím seriálu Genius o Albertu Einsteinovi (+76).

Ustojí takovou příležitost nezkušený mladíček? A najde se v roli zuboženého elegána? Mnozí ho totiž vidí spíš jako nového lamače dívčích srdcí po vzoru Leonarda DiCapria (42). Nehodí se tedy spíš do nějaké romantické komedie? Zdání klame! Roztomilý Piškula si totiž novou roli nesmírně pochvaluje! „Natáčeníčko Genius“ vyjádřil se na jedné ze sociálních sítí sám Zdeněk, „tanky, Němci, Rusové, astronomové a géniové,“ dodal nadšeně!

GEOFFREY RUSH, ORLANDO BLOOM

Pro téměř začínajícího herce je to velká příležitost, protože seriál se bude vysílat ve 171 zemích celého světa! Nestoupne tančícímu herci tahle náhlá sláva příliš rychle do hlavy? A vyrovná se s tlakem a zájmem svého okolí? Nebo se nechá semlít, jako se to v minulosti stalo už nejednomu herci?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden