Můj čas na kafíčko

Vítěz tváře Cina se zasnoubil: S mužem!

Fanynky mají smůlu! Další hvězdné registrované partnerství tak visí ve vzduchu! Mladý a talentovaný herec a zpěváka Jan Cina (28) se stal absolutním vítězem druhé řady oblíbené soutěže Tvoje tvář má známý hlas, ale radost zažívá i v soukromí!

Jeho dlouholetý přítel, herec Petr Vančura (32), s kterým jsou spolu už spoustu let, ho nedávno požádal o ruku. A Honza samozřejmě souhlasil! Kdy bude svatba? A jak vážně to oba snoubenci berou?

Ženou na jevišti, mužem v domácnosti!

Honzova sexuální orientace zaskočila i mnohé soutěžící z Tváře, a hlavně jeho fanynky. Dnes už ale není pochyb o tom, že dámy, které měli na mladého kolouška zálusk, mají bohužel smůlu! „S přítelem jsme už deset let spolu a vůbec mi nevadí, že o mé orientaci už někdo ví,“ nestyděl se svěřit kudrnatý krasavec. Cina není rozhodně první, kdo promluvil o svém homosexuálním vztahu. Stejně tak tím v minulosti šokovali například moderátor Aleš Cibulka (39) nebo zpěvák Pavel Vítek (54). „Třeba to někomu dalšímu také pomůže a jeho okolí to lépe přijme“ tvrdí sympatický zpěvák.

Janis Sidovský, Pavel Vítek

Ze soutěže rovnou do chomoutu?

Zatímco ještě minulý rok mluvili oba zamilovaní partneři o svém vztahu rozdílně, teď už je to jinak! A co víc, už dokonce začala jednat! Tajnůstkář Honza Cina prozradil, že se dokonce chystá velká svatba. „Detaily si zatím necháme pro sebe, ale můžu potvrdit, že k zásnubám už došlo,“ prozradil. A jak bude jejich nejdůležitější den vypadat? V tom zatím hrdličky nemají jasno. „Nějak se nám neustále mění plány. Nemůžeme se shodnout, jestli chceme velkou nebo malou svatbu.“ Změní oba muži názor taky na případnou adopci dítěte, o které zatím neuvažují?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden