Můj čas na kafíčko

Vítězná čísla v loterii jsem spatřila ve snu!

Brala jsem opakovaný sen jako znamení a zachovala se podle něho.

Asi by mě nikdy nenapadlo vsadit si, kdybych necítila podivné vnuknutí.

Zatímco můj bývalý manžel byl sázkami přímo posedlý, mně bylo takové vyhazování peněz proti srsti. Vždycky jsem si říkala, že ty peníze, které člověk utratí za vidinu možného zbohatnutí, mohly posloužit něčemu prospěšnějšímu.

Byla to ta samá čísla

Před sedmi lety, v době, kdy jsem žila po rozvodu sama, se mi zdál hodně zvláštní sen. Ta jeho neobvyklost spočívala v tom, že jsem šla do stánku, kde jsem vsadila čísla v jedné mezinárodní loterii. V reálném životě by mě nic takového ani nenapadlo. Měla jsem z toho po probuzení nepříjemné pocity, dokonce něco jako stud a vinu.

Dobře jsem si ovšem zapamatovala čísla, která jsem vepsala do tiketu. Brala jsem to jako zvláštnost, jaká se jednou za čas lidem ve snu přihodí, a asi bych na to brzy zapomněla. Zanedlouho se mi ovšem ten sen opakoval. Úplně nejdivnější bylo, že se jednalo o ta samá čísla jako v prvním případě. To už jsem začala přemýšlet, jestli se nejedná o nějaké znamení.

Rozhodla jsem se tuto možnost zkusit a skutečně jsem v uvedené loterii ta čísla ze snu podala. Počítala jsem samozřejmě s tím, že se nic nestane, ale snad mě podobné sny, které mi vadily, přestanou obtěžovat.

Nechtěla jsem tomu věřit

Protože jsem losování nikdy nesledovala, úplně jsem na ně v ten den zapomněla. Teprve třetí den poté, co byla čísla tažena, jsem si vzpomněla na tiket. Zkontrolovala jsem ho a začaly se mi třást ruce. Několikrát jsem kontrolu opakovala – ale bylo to skutečně tak! Vyhrála jsem docela velkou sumu peněz. Rozhodilo mě to, vlastně to dost změnilo můj život.

Syn ani bývalý manžel nechtěli věřit, když jsem ji to vyprávěla. Stejně pochybovačně se tvářily i moje kamarádky. Nedivila jsem se jim. Já na jejich místě bych si asi také ťukala na čelo. Jenže mě se to skutečně stalo a dnes už na takové zázraky věřím!

Anna B. (43), Opava

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden