Moje šťastná hvězda

Vítězslav Vávra: Najal si ochranku!

Má strach?

Druhý manžel zpěvačky VĚRY ŠPINAROVÉ (†65), zpěvák VÍTĚZSLAV VÁVRA (63), dostal podle všeho strach a neponechal nic náhodě.

Poté, co mu vzkázal syn zesnulé zpěvačky ADAM PAVLÍK (42), že mu rozbije ústa, protože si exmanžel jeho maminky pustil pusu na špacír a v podstatě ho obvinil, že svou matku přetěžoval a de facto tak může za její smrt, nevytáhne paty z domu bez svého bodyguarda.„Mám ochranku. Zabijáka. Nebojím se!“ vzkazuje zřejmě Vávra Pavlíkovi a dodává: „Může si něco zkusit. Na koncerty mě vozí kluk, který je neskutečný ranař. Zmlátí klidně tři chlapy nebo i víc najednou. Fakt se nebojím,“ upřesnil zpívající bubeník.

Opravdu je to nutné?

Pavlík se měl nechat slyšet, že se nebude zabývat takovými hloupostmi, maminku mu to stejně nevrátí. Hájí ho i mladičká dcera Poté, co se rozpoutala aféra mezi synem a exmanželem Věry Špinarové a Pavlík zakázal Víťovi přijít i na pohřeb, rozhodla se Vávru bránit i jeho třináctiletá dcera VERONIKA.Ta dokonce chtěla vystoupit v médiích. To ji nakonec Vávra rozmluvil. Jestli si tedy Pavlík s Vávrou do vlasů jako dva kohouti vjedou, ukážou nejbližší dny. Nejspíš ale obě horké hlavy vychladnou a vše se zase vrátí do starých kolejí, kdy ti dva se v lásce příliš nemají, ale k fyzickým atakům mezi nimi nikdy nedocházelo. Jen bohužel národem milovaná zpěvačka nemohla odejít zcela bez skandálů, na druhou stranu zástupy fanoušků, kteří jí přišli na pohřeb, vše tak nějak upozadily.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden