Moje sladké tajemství

Vladimír Polívka: Místo svatby nečekaný rozchod!

Málem si ji vzal, ale naštěstí včas poznal, co je zač!

Na první pohled vypadali herec Vladimír Polívka (28) a zpěvačka Karolína Krézlová (30) opravdu idylicky. Proběhly zásnuby a letos se měli brát, jenže přišel nečekaný zvrat. Je totiž konec!

Syn herce Bolka Polívky (68) Vladimír Polívka (28), který byl do své lásky Karolíny Krézlové (30) po uši zamilovaný, nestíhá rozchod ani pořádně vnímat. Zatímco Karolína nemá do čeho píchnout, on má plné ruce práce.

Rodiče Vladimíra jsou možná rádi, že k nim do rodiny nevstoupí.

Bolestné to je ale zřejmě pro oba. Jejich spojení však nikdy nešlo dohromady. Už jen proto, že Vladimír je úspěšný, cílevědomý a inteligentní a Karolína podle zlých jazyků jen obyčejná zlatokopka.

Chtěl ji za ženu

O modelce se prý říká, že se často lepí na úspěšné muže, kteří nemají hluboko do kapsy.

Byla milenkou světoznámého atleta Usaina Bolta (30) a prý také ženatého hudebního producenta Jaro Slávika (43). I přes její minulost, se však Vladimír do Karolíny zamiloval. Netrvalo pak dlouho a dalo by se říci, že se jí splnil sen.

Na veřejnosti vypadali jako nerozlučný pár.

Herec ji totiž požádal v divadle před všemi zraky diváků o ruku. Už byla jen krůček od toho, po čem toužila, ale svatby, která měla být letos v létě, se nedočkala.

Vyprchala láska?

Co se mezi nimi stalo je stále otázkou, protože ani jeden z nich se k rozchodu nechce vyjadřovat. A není se čemu divit. Mysleli si, že spolu stráví zbytek života, ale skončilo to odloučením. Zjistili, že do sebe vlastně nejsou zamilovaní, nebo ji Vladimír prokoukl? Pokud je to ta druhá možnost, tak Karolína může jen proklínat svou minulost, nebo rychle hledat nový movitý úlovek.

Kdo bude dalším zářezem na její pažbě? A do čí náruče se uchýlí Vladimír?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden