Moje šťastná hvězda

Vlaďka Erbová: Dokáže ho znovu dostat?

Není to moc dlouho, co řešili jeho provalenou nevěru. Celé Brno, kde žijí, tehdy mluvilo o tom, co se k ní doneslo až jako zřejmě k poslední. Zapletl se s jinou... Jenže tehdy Vlaďka zametla všechno pod stůl, postavila se na jeho stranu s tím, že i takové věci se stávají, a urovnali svůj vztah srdcervoucí společnou kérkou.

Ona přesně ví, co dělá

V té době bývalý partner Vlaďky Erbové Tomáš Řepka (45) poslal Michalu Gulašimu celkem podrobný vzkaz, ať si na ni dá pozor. Že její hry a triky zažil a ví, co ona dokáže. Hlavně se přetvařovat jako v případě provalené nevěry.

Jenže potřebuje mít někoho s penězi po svém boku, proto nědělá ukvapené závěry, ale naopak připravuje plán. Řepka se nezapomněl zmínit i tom, jak manipuluje všemi kolem sebe tak, jak potřebuje. Takto se vyjádřil, aby Gulašiho prý varoval.

Gesto, nebo skutečný odchod?

I možná proto Gulaši vzal před pár dny nohy na ramena, sbalil kufry a na celý víkend zmizel jako pára nad hrncem. Definitivně pryč od Erbové? Odpověď zná v tuhle chvíli jen on sám. Každopádně, pokud nešlo jen o gesto vůči své partnerce, které tím chtěl dát najevo, že si od ní nenechá diktovat, co má dělat, bude muset mít pevné nervy, aby odolal tomu, co si pro něj Erbová připravila.

Ukáže, o co by přišel

Ona totiž zřejmě na náhody nevěří, proto se už vytasila s plánem, který nenechá chladným nejen mnoho dalších mužů, ale především samotného Gulašiho. Pro jistý magazín má Erbová fotit nahé fotky a chce, aby přímo u focení byl také Gulaši. Celá sestava týmu bude podle jejích slov ženská a jen Michal a její syn údajně budou jedinými muži přítomnými na place. Gulaši tak na vlastní oči uvidí to, o co by mohl případně definitivně přijít.

Má to připravené

Erbová má stále postavu jako lusk, se všemi vnadami, což sama ví a sází na to.Vyjde její plán, tak jak si představuje? Možné je to, že si tak Gulašiho k sobě zase připoutá. Otázka je, na jak dlouho. Protože poté už nebude mít žadné další zbraně, které by použila. Její postava je totiž strop. Otázkou zůstává, zda to Michala Gulašiho bude ještě pořád bavit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden