Moje šťastná hvězda

Vlaďka Erbová: Drsné dělení s ex

Od jejich rozchodu uběhl už nějaký pátek, ale údajně mají stále spoustu nevyřešených záležitostí. Vlaďka Erbová (37) nesla rozchod s Michalem Gulašim (32) těžce, protože i přesto, že jí byl nevěrný, doufala, že to společně zvládnou překonat.

Nicméně nakonec se ukázalo, že se Michal necítil dostatečně vybouřený a toužil po svobodě. Poslední kapkou pro Erbovou bylo, když se téměř tři dny neukázal doma, a když nakonec přišel, byl opilý jako nějaký puberťák.Proto se pár rozešel, ale stále jsou mezi nimi věci, které je pojí. Jedná se především o peníze.

Pořídili si to všechno společně

V době, kdy ještě Gulaši a Erbová tvořili pár, rozjeli slušný byznys. Nakoupili celkem sedm bytů, za které celkem zaplatili něco přes dva a půl milionu korun, což je za tolik nemovitostí slušná částka.Pochopitelně nejde o byty v Praze, ale v Mostu a v Litvínově. Jedná se o nemovitosti, které museli lidé prodat levně, protože si zkrátka nájem nemohli dovolit a potřebovali peníze. Spousta lidí Erbovou osočovala z toho, že vydělává na chudobě, ale ona si to nikdy nebrala příliš k srdci.
Podle ní jsou peníze jako peníze a podobně to má i její expartner Michal. Erbová si myslí, že kdyby měl někdo takovou možnost výdělku, zachoval by se stejně jako ona.

Jen pro sebe?

Nemovitosti sice pořídili společně, ale spolu už nyní nejsou.Otázkou tedy zůstává, jak to bude s rozdělením výdělku. Proslýchá se, že Erbová si jako majitelka bytů měsíčně přijde na vysoké částky. Nicméně i když jsou její výdělky velmi slušné, nechce se prý s Gulašim o peníze dělit.
Podle ní on má peněz dost, když má na to, každý večer se poflakovat v baru. Navíc je to úspěšný hokejista, a ne žádný chudák.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden