Můj kousek štěstí

Vlaďka Erbová: Nevěra odpuštěna

No není to nádhera? Vše odpuštěno. Vlaďka Erbová se předvedla jako tolerantní a velkorysá žena, která se dokáže přenést i přes bolestnou křivdu a nad prohřeškem druhého dobromyslně přimhouří oko.

Ukázalo se, že atraktivní modelka svému protějšku Michalu Gulašimu (32) nevěru definitivně odpustila. Hokejista Komety Brno měl svou milou podvést s její kamarádkou, jakousi Martinou. Ta se údajně na Kometu specializovala a na sportovce v dresu tohoto klubu lstivě číhala.

Před Gulašim navázala nadstandardní vztah s jiným zdejším hokejistou. To vše velkomyslná Erbová pečlivě zvážila a nyní dala světu najevo, že je krize zažehnána. Jistě to bylo těžké, když uvážíme, čím vším si musela dvojnásobná maminka v poslední době projít.

Nejhorší pro ni byla aféra s falešnými erotickými inzeráty, kterou rozpoutali její expartner Tomáš Řepka (45) s Kateřinou Kristelovou (39). Od Gulašiho očekávala černovlasá modelka v tomto složitém období přirozeně podporu, nikoli nůž do zad v podobě nevěry.

Na nejnovějších fotografiích Erbová s Gulašim nešetří úsměvy a září spokojeností. "My tuhle konkrétní situaci dávno uzavřeli a nikdy jsme nebyli víc partneři a rodina než teď," ujišťuje modelka s tím, že teď potřebuje klid.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden